Ravintola Michelin kutsuvierasavajaisissa torstaina juhlineet Lotta Hintsa ja Kristian Näkyvä palasivat juuri viikon lomalta Dubaista. "Kosinta on työn alla", Kristian ilmoitti. Kuva: Jonna Öhrnberg
Ravintola Michelin kutsuvierasavajaisissa torstaina juhlineet Lotta Hintsa ja Kristian Näkyvä palasivat juuri viikon lomalta Dubaista. "Kosinta on työn alla", Kristian ilmoitti. Kuva: Jonna Öhrnberg

Elokuvarooleista haaveileva kaunotar iloitsee uudesta agentista ja odottaa työviisumin saamista.

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa toteuttaa tänä vuonna pitkäaikaisen unelmansa ja muuttaa Los Angelesiin.

– Tällä hetkellä odottelen työviisumia, mutta päätös muutosta on tehty ja se pitää, kaunotar kertoi uuden Michel-ravintolan kutsuvierasavajaisissa Helsingissä.

Myös kiekkoilijapoikaystävä Kristian Näkyvä muuttaa perässä Yhdysvaltoihin, mikäli saa pestin jostain amerikkalaisseurasta. Tällöin kyyhkyläiset asuisivat samassa maassa, vaikkeivät välttämättä samassa osavaltiossa.

– Asia on työn alla. Nimiä ei vielä ole paperilla, mutta mahdollisuuksia on, Luleå HF:ssä Ruotsissa tällä hetkellä pelaava Kristian muotoili.

Lotta iloitsi myös uudesta agentistaan, jolla on kuulemma paljon kontakteja mainospuolelle. Hän haaveilee edelleen näyttelijäntöistä ja elokuvarooleistakin on ollut puhetta.

– Täytyy olla kärsivällinen sekä töiden että viisumin saamisen kanssa. Se voi olla parin kuukauden tai jopa vuodenkin prosessi, hän kertoi.

Lotan näyttävät ihokoristeet ovat julkkisten suosimia Ribella-merkkisiä feikkitatuointeja, jotka kiinnitetään ihoon veden avulla.

– Saan itseni laitettua juhlakuntoon viidessä minuutissa. Suosin luonnollista lookia ja ehostukseksi riittävät aurinkopuuteri, ripsiväri sekä huulikiilto. Olen usein postaillut myös meikittömiä kuvia Instagramiin, joten minulle meikittömyys ei ole mikään juttu, hän summasi.

Lue myös:

Ex-missi Lotta Hintsa: "Vuosi sitten olin blondi heikoilla jäillä"

KSML: Miss Suomelle tarjottiin Hollywood-roolia seksiä vastaan

Lotta Hintsa odottaa jääkiekkoilijarakkaansa kosintaa: ”Olen alkanut suunnitella häitä”

”Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja”, Katariina kertoo Ilta-Sanomille.

Kirjailija Katariina Souri, 49, sai vuosi sitten psykiatrilta diagnoosiksi persoonallisuushäiriön ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön. Hän kertoi asiasta ensimmäisen kerran viime viikon lopulla Instagramissa julkaisemassaan kuvassa, jossa kuvaillaan hänen tulevaa omaelämäkerrallista Sarana – tunnustuksia taitekohdassa -kirjaansa.

Kirjan kuvauksessa kerrotaan, että Katariina järkyttyi diagnoosia ja esimerkiksi sitä, miten psyykelääke vaikuttaa häneen

Katariina kertoo tilanteestaan myös Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Ajattelin että hetkinen, mitä tapahtuu luovuudelleni, Katariina kertoo IS:lle.

Kirjaa kuvailevassa otteessa kerrotaan, että Katariina mietti diagnoosin saatuaan uskaltaako alkaa syödä lääkkeitä ja mitä jos diagnoosi onkin väärä. Iltalehdelle Katariina kertoo, ettei alkanut syödä lääkkeitä, vaikka saikin kaksi eri reseptiä. Sen takia hän ei myöskään päässyt terapiaan.

– Ymmärrän, että jotkut tarvitsevat lääkitystä. Itse en sitä koe tarvitsevani, koska en esimerkiksi ole milloinkaan ollut psykoosissa tai itsetuhoinen.

”Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat.”

Katariinalla on aiemmin todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja hän on kertonut avoimesti myös kokemistaan paniikkihäiriöistä. Kirjassa hän kertoo myös ongelmistaan alkoholin kanssa. Kirjailija ei pelkää leimautumista mielenterveyspotilaaksi.

– Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja. Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat, hän kertoo IS:lle.

Mt-hoitaja

Katariina Souri järkyttyi psykiatrin diagnoosista – kertoo IL:lle kieltäytyneensä lääkityksestä

Terapiaan pääsee, vaikka kieltäytyisi lääkkeistä. MUTTA, Kelan korvausta ei saa silloin. Terapiatunti maksaa noin 70-120,-/h. Joten jos varaa on ja apua ajattelee saavansa, niin kannattaa miettiä kokonaan itse maksettavan terapian vaihtoehtoa. Paniikkihäiriö ei ole osa kaksisuuntaista. Tiukan tulkinnan mukaan paniikkihäiriö ei edes ole mielenterveysongelma/-häiriö/-sairaus, vaan tilapäinen ahdistuskohtaus.
Lue kommentti

Timon ja hänen puolisonsa Maikin ensimmäinen yhteinen lapsi on poika. 

Timo Lavikaisen, 43, perheessä eletään jännittäviä aikoja.

Timo valmistautuu parhaillaan Putoukseen ja kuvaa sketsejä tammikuussa alkavaa ohjelmaa varten. Samaan aikaan on puhelimen oltava lähettyvillä, sillä Timon puolison Maikin laskettu aika on näillä hetkillä.

– Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen, Timo totesi, kun hän saapui 95-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Espoon kulttuurikeskukseen.

Timolla on niin sanotun ”tavallisen kansalaisen rooli” kaikkien aikojen suurimmassa suomalaisessa jääkiekkoelokuvassa. Elokuvaan liittyy jo nyt muitakin tärkeitä muistoja, Timo kertoo.

”Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen.”

– Kun minulla oli tässä viimeinen kuvauspäivä, vaimo teki positiivisen raskaustestin. Jouluvauvaa meille odotetaan.

Timolla on parikymppinen tytär, ja Maikilla on 10-vuotias tytär. Pian syntyvä lapsi on parin ensimmäinen yhteinen. Näyttelijä kertoo, että hartaasti odotettu vauva on poika.

– Meillä ehti olla useampi, kolme keskenmenoa ja sitten lopulta tärppäsi näin. Ne olivat kovia paikkoja.

Timo luottaa, että vauvan hoito palailee mieleen vanhasta muistista.

– Suhtaudun luottavaisesti. Uskon, että kasvattajana olen rennompi, kun kaikki ei ole ihan uutta.