Häitä edeltävä aika on pitänyt Lotta Hintsan kiireisenä, sillä toukokuussa hän vietti polttareitaan ja käväisi muun muassa hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä, josta tämä kuva on. Kuva: Sanoma-arkisto.
Häitä edeltävä aika on pitänyt Lotta Hintsan kiireisenä, sillä toukokuussa hän vietti polttareitaan ja käväisi muun muassa hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä, josta tämä kuva on. Kuva: Sanoma-arkisto.

Avioon astelevan Lotta Hintsan Instagram-tilillä näkyi jo valkoinen mekko.

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa menee naimisiin lauantaina jääkiekkoilija Kristian Näkyvän kanssa.

Myöhään perjantai-iltana Hintsa julkaisi teemaan liittyvän Instagram-kuvan.

Kuvassa näkyy hänen päällään harjoitusillallisilla olleen valkoisen mekon yläosaa, jossa on syvä kaula-aukko.

– Tulette näkemään enemmän tästä myöhemmin, sanoo Hintsa kuvastaan.

 

Rehearsal dinner 💙 dress by Putiik.com. You'll see more of it later 😽 #wedding #bride #rehearsaldinner #häät

Kuva, jonka Lotta Hintsa (@lottahintsa) julkaisi

 

 

Lue myös! Anoreksiasta toipunut Lotta Hintsa: ”Pahimmillaan makasin letkuissa sairaalassa”

 

Ihan yhdellä mekolla morsian ei kuitenkaan ole liikenteessä. Keskiviikon blogipäivityksessään Hintsa kertoi, että harjoitusillallisten mekon hän hankki suomalais-australialaisesta nettikaupasta.

– Koska on rehearsal dinner, jatkot, seuraavan aamun brunssi ja pikku-yllätys, niin niitä pukujahan tarvitsee useamman, hän kirjoitti blogissaan.

”Koska on rehearsal dinner, jatkot, seuraavan aamun brunssi ja pikku-yllätys, niin niitä pukujahan tarvitsee useamman.”

Lotta Hintsa ja Kristian Näkyvä arkistokuvassa. Kuva: Sanoma-arkisto
Lotta Hintsa ja Kristian Näkyvä arkistokuvassa. Kuva: Sanoma-arkisto

 

Hintsa kihlautui avomiehensä kanssa viime kesänä, ja kesämorsiamen polttareita vietettiin toukokuussa. Hän kävi polttaripäivänään muun muassa ampumassa laseraseilla Megazonessa.

Häitä juhlitaan Vanajanlinnassa. Hintsa paljasti aiemmin Me Naisten haastattelussa, että häissä on teemana villipuutarha. 

– Sen mukaisesti pukuni on eteerinen ja boheemi. Se on hankittu Chicagosta eräästä pienestä putiikista.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Brittihovissa on hämmentävä kihlajaissuma. Erikoisesta hääeleganssistaan parhaiten tunnettu prinsessa Eugenie avioituu Jack Brooksbankin kanssa loppuvuodesta, mutta ihaninta tässä uutisessa on kosintatapa. Se oli kuin elokuvista.

Prinssi Andrew'n ja tämän entisen kohuvaimon Sarah Fergusonin nuorempi tytär prinsessa Eugenie, 27, astelee pian kohti alttaria.

Hovi tiedotti eilen, että Eugenie ja työkerhon omistaja Jack Brooksbank, 29, ovat sinetöineen seitsemän vuoden suhteensa.

Nuoripari meni kihloihin aiemmin tässä kuussa vieraillessaan Nicaraguassa. 

BBC:n haastattelussa kaksikko paljastaa, että kosinta oli juuri prinsessalle sopiva, siis vähintäänkin täydellinen.

Herra Brooksbank oli polvistunut kosimaan rakastettuaan tulivuori (!) taustanaan. Juuri ennen kosintaa kaksikko oli katsellut järvelle ja ihastellut sen ylle lankeavaa auringonlaskua.

– Järvi oli niin kaunis. Ja se auringonlaskun kajo oli erilainen kuin mikään ennen näkemäni. Olin juuri sanonut ääneen, että tämä on uskomattoman hieno hetki. Ja sitten hän täysin yllättäen kosi! Se oli täydellistä, prinsessa Eugenie kertoi BBC:n haastattelussa. 

Täydellinen kosinta viimeisteltiin täydellisellä sormuksella, jossa komeilee punertava Padparadscha-safiiri timanttiryppään keskellä. Häät pidetään loppuvuodesta, jolloin prinssi Harryn ja Meghan Marklen keväthäistä on ehtinyt kulua jo tovi.

No, prinsessa Eugenie ansaitsee onnensa. Edellisen kerran, kun hän nousi laajemman yleisön tietoisuuteen vuonna 2011, tilanne oli vähemmän mairitteleva.

Prinssi Williamin ja Katen häissä prinssin serkkujen Beatricen ja Eugenien vitsailtiin näyttävän aivan Tuhkimon pahoilta sisarpuolilta Anastasialta ja Drusellalta. 

Onneksi näissä 2000-luvun moderneissa prinsessasaduissa myös pahat sisarpuolet löytävät onnen!

Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos
Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos

Toni Wirtanen kertoo tällä viikolla tv:ssä syyttävänsä vaimonsa masennuksesta musabisnestä. ”Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi.”

Apulanta-yhtyeen keulakuva Toni Wirtanen, 42, ja hänen muusikkovaimonsa Jannika B, 32, nähdään tämän viikon torstaina Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Jaksossa Maria Veitola vierailee Tonin ja Jannikan kesämökillä Lahden kupeessa, Hollolassa. Pariskunta keskustelee Marian kanssa rakkaudestaan, perhe-elämästään ja kamppailuistaan mielenterveyden kanssa. Kumpikin pariskunnasta on puhunut avoimesti sairastaneensa masennusta.

Toni kertoo Marialle elämänsä vaikeimmaksi paikaksi sen, kun vuonna 2003 alkoi kärsiä paniikkihäiriöstä ja ahdistuksesta.

– Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha. Siinä oli elämässä vähän kaikenlaista ja sitten tuli paniikkihäiriöshow’t ja ahdistuskysymys siihen perään, Toni sanoo.

– Se veti todella synkkyyteen. Se oli pahinta.

Tonin mukaan mielenterveyden kanssa painiskelu on musiikkialalla yleistä.

”Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha.”

– Meidän alalla ei ole ketään, joka vetäisi ilman nappeja ja terapiaa, mikä on hyvin hämmentävää.

Myöhemmin Marian yökyläilyn aikana pariskunta kertoo myös Jannikan uupumuksesta ja masennuksesta, johon hän sairastui pari vuotta sitten. Jannikan mukaan hänen tilanteensa johtui monesta tekijästä. Yksi syistä oli se, että hän on painanut töitä 15-vuotiaasta saakka ilman kesälomia: kiireinen elämä ajoi siihen, ettei Jannika ehtinyt käsitellä vaikeuksiaan.

Toni toteaa, että hänen mielestään yksi syy Jannikan sairastumiseen löytyy musabisneksestä:

– Mä syytän tätä hiton musabisnestä. Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi. Jannika on tehnyt aina helvetisti töitä ja uskonut siihen, että mitä enemmän tekee, niin se myös palkitaan. Mutta musa-ala ei toimi niin.

Rakkaus otti aikansa

Jannika ja Toni tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun Jannika lähestyi Tonia saadakseen apua artistinuralleen. Jannikan mukaan heidän ensimmäinen tapaaminen ei ollut erityisen innostava.

– Täytyy sanoa, etten ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä. Toni sanoi, että älä jätä työtäsi, älä tule alalle, tämä on perseala, Jannika kertoo.

Rakkaus ei syttynyt Jannikan mukaan todellakaan ensisilmäyksellä. Pariskunta tapasi kuitenkin uudelleen ja uudelleen yhteisten tuttujen kautta, ja lopulta se oli menoa.

”En ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä kuin Toni.”

– En tiedä miten, mutta tässä sitä ollaan. Olen sanonut kaikille, ettei koskaan kannata ensimmäisen hetken perusteella tehdä päätelmää ihmisestä. Rakastan tuota miestä joka päivä enemmän, Jannika kertoo.

Haastattelimme Jannikaa viime kesänä, kun hän oli toipumisprosessinsa alussa. Lue juttu tästä: