Jarkko ja Lola Wallinkoski olivat yhdessä lähes 13 vuotta. Kuva: Sanoma-arkisto / Bo Stranden
Jarkko ja Lola Wallinkoski olivat yhdessä lähes 13 vuotta. Kuva: Sanoma-arkisto / Bo Stranden

Miehensä jättänyt Lola Wallinkoski sanoo ex-parin yhteishaastattelussa, ettei hän osannut tehdä Jarkkoa onnelliseksi.

Lola, 37, ja Jarkko, 35, Wallinkoski puhuvat yhdessä yllätyserostaan tuoreessa Seiska-lehdessä.

Lola haki avioeroa 18. toukokuuta, mutta ei ehtinyt kertoa asiasta Jarkolle ennen kuin tämä jo kuuli vaimonsa erohakemuksesta iltapäivälehden toimittajalta.

Seiskan haastattelussa Jarkko sanoo pudonneensa ihan tyhjän päälle.

– Ero saattaa näyttää hetken mielijohteelta, koska emme ole näyttäneet vaikeuksiamme ulospäin. Olen oppinut peittämään tunteeni ja pitämään julkisuudessa iloista kulissia yllä, Lola sanoo.

Parin mukaan eroon ei ole olemassa yhtä syytä selkeää syytä eikä siihen liity kolmansia osapuolia. Lola sanoo, ettei hän enää tuntenut oloaan onnelliseksi avioliitossa.

– En myöskään osannut tehdä Jarkkoa onnelliseksi. En ollut hänelle kyllin hyvä vaimo. Minussa se vika on. En kokenut, että liittomme toimi enää

Jarkko puolestaan olisi halunnut jatkaa parin liittoa.

– Lola teki ratkaisun ja yritän ymmärtää sitä. Koen antaneeni liittoomme panoksen, jonka olisi pitänyt riittää, mutta eipä riittänytkään.

Lue myös:

Lola Wallinkoski yllätyserostaan: ”Uskon, että kaikella on tarkoituksensa”

Lola Odusoga vuonna 2002: ”Parempi yksin kuin huonossa suhteessa”

Mustasukkaiset vaimot piinaavat Lola Wallinkoskea

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.