David Hasselhoff ja Linda Lampenius ovat vanhoja tuttuja Baywatch-ajoilta. Linda piipahti Hoffin tuottamassa hittisarjassa vuosituhannen vaihteessa. Kuva: Sub
David Hasselhoff ja Linda Lampenius ovat vanhoja tuttuja Baywatch-ajoilta. Linda piipahti Hoffin tuottamassa hittisarjassa vuosituhannen vaihteessa. Kuva: Sub

Linda Lampenius muistelee David Hasselhoff Show’ssa Playboy-aikojaan.

Viulusti Linda Lampenius 45, nähdään torstaina David Hasselhoff Show’n vieraana. Linda ja Hoff tietävät toisensa entuudestaan Baywatch-ajoilta, mutta Hoff kysyy silti Lindalta, miksi tästä on tullut Suomessa kuuluisa.

– Ehkä siksi, että olen hieman skitsofreeninen ja outo. Olen tehnyt kaikkia sellaisia asioita, joita klassisen viulistin ei pitäisi tehdä, kuten poseerannut Playboyn kannessa, Linda kertoo jaksossa.

Linda poseerasi Playboyssa vuonna 1998. Hän teki celebrity-sopimuksen, johon kuului sekä kansikuva että keskiaukeaman kuvat haastatteluineen. Hoff juttelee Lindalle, että hänen mielestään Playboy-kuvissa ei ole mitään pahaa ja kertoo itsekin tehneensä uransa alussa asioita rahasta. Hoff kysyy Lindalta myös, kertoiko tämä kuvista äidilleen etukäteen.

– Herranjumala, en kertonut. Suostuin kuviin, koska sain niistä niin paljon rahaa, etten voinut kieltäytyä.

Linda ei ole koskaan paljastanut tarkkaa summaa, kuinka paljon hänelle kuvista maksettiin. Hän on kuitenkin aikaisemmin kertonut Iltalehdelle, että mistään pikkusummista ei ollut kyse.

– Korvaus celebrity-diilistä on 200 000–1 000 000 dollaria. Sain jotain tältä väliltä, Linda kertoi lehdelle vuonna 2013.

David Hasselhoff Show Subilla torstaisin kello 21.00.

Lue myös:

Tätä Katariina Souri katuu Playboy-ajoissaan

Playboy-malli muistelee suhdettaan: ”Minä olin 18 ja hän 78”

Rakel Liekki Ylellä: Tästä syytä halusin aikoinaan tehdä pornoa

Katso myös video:

Milloin viimeksi pesit omat pyykkisi, David Hasselhoff?