George Clooney raivostui hiljattain brittilehdelle, eikä edes julkinen anteeksipyyntö ole miestä lepyttänyt. Koska kaunan kantaminen ei tee ihmiselle hyvää, päätimme antaa Hollywood-komistukselle vinkit sovinnon tekoon.

Näyttelijä George Clooney, 53,on ilmoittanut, ettei hän anteeksipyynnöstä huolimatta aio antaa anteeksi brittiläiselle Daily Mail -lehdelle.

Ihmisoikeusjuristi Amal Alamuddinin, 36, kanssa häitä suunnitteleva George suivaantui tovi sitten lehden julkaisemasta jutusta, jonka mukaan hänen tuleva anoppinsa ei hyväksyisi parin avioliittoa uskonnollisiin syihin vedoten. Amalin äiti on Libanonista.

George syytti juttua täysin tuulesta temmatuksi. Lopulta lehti poisti artikkelin nettisivuiltaan ja pyysi kirjoitusta julkisesti anteeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hurmuri onkin varsinainen jääräpää.

Mutta Georgepa ei noin vain lepy.

– Kiitokset Mailille anteeksipyynnöstä... En ikinä hyväksy sitä, hän sanoi USA Today -lehdelle viime perjantaina antamassaan lausunnossa.

George Clooneyn kihlattu Amal Alamuddin otti osaa seksuaalista väkivaltaa vastustavaan konferenssiin kesäkuussa Lontoossa.

George,ymmärrämme, että sinua ja läheisiäsi on loukattu. Ja se on väärin. Mutta anteeksianto kannattaa jo ihan vain oman hyvinvoinnin vuoksi, tässä muutama vinkki, joilla pääset eteenpäin.

1. Aloita muistelemalla hetkeä, jolloin sinulle annettiin anteeksi. Jokaista meistä on joskus loukattu, ja jokainen meistä on joskus myös loukannut – tahallaan tai tarkoituksella. Anteeksi antamisessa ehkä hienointa on se, että anteeksiantoa ei tarvitse aina edes ansaita.

Lisää käytännön vinkkejä anteeksi antamiseen löytyy täältä.

2. Anteeksianto jalostaa mieltä. Katkeruudesta ja kaunasta luopuminen raivaavat tilaa myötunnolle, ystävällisyydelle ja rauhalle.

3. Kyvyn antaa anteeksi uskotaan johtavan muun  muassa terveempiin ihmissuhteisiin, vähentävän ahdistusta ja stressiä ja alentavan verenpainetta.

Kaikista näistä syistä "saat anteeksi" on yksi maailman hienoimmista lausahduksista.

Ja toisaalta, löytyyhän Georgen läheltä ihana kihlattu, jonka kainaloon voi käpertyä lohduttautumaan.

Lue myös:

Jäätkö helposti kantamaan kaunaa?4 harjoitusta auttavat antamaan anteeksi

George Clooneyn äiti iloitsee älykkäästä miniästään

George Clooneyn ostamalla kihlasormuksella ostaisi 22 tavisasuntoa

Sisältö jatkuu mainoksen alla