Oikea Leonardo viime vuoden toukokuussa. Tänä vuonna hän on Oscar-gaalassa ehdolla parhaan miespääosan saajaksi elokuvasta The Revenant. Kuva: Shutterstock
Oikea Leonardo viime vuoden toukokuussa. Tänä vuonna hän on Oscar-gaalassa ehdolla parhaan miespääosan saajaksi elokuvasta The Revenant. Kuva: Shutterstock

Nuori Leo vai vanha, kadonnut veli? Ainakin kaksi miestä näyttää ilmetysti Oscar-suosikilta.

Elokuvatähti Leonardo DiCaprion kasvoja on vaikeaa olla tunnistamatta. Titanicista maailmansuosioon singahtanut näyttelijä on lähes kaksikymmentä vuotta ollut yksi Hollywoodin suurimmista nimistä.

Koska Leonardon naama on pantu merkille ympäri maailmaa, hänelle on bongattu lähiaikoina peräti kaksi kaksoisolentoa. 21-vuotias Konrad Annerud on kotoisin Ruotsista, ja nimettömäksi jäänyt poliisimies puolestaan asuu Venäjällä.

Konrad on lyönyt yhdennäköisyydellään rahoiksi. ”Nuori Leo” lisänimen saanut Konrad on alkanut syksyllä saadun mediahuomion jälkimainingeissa luoda uraa ammattimallina. Hänet nähdään pian esimerkiksi Ralph Laurenin muotikuvissa.

Photo: @kkalle

Kuva, jonka Konrad Annerud (@konradannerud) julkaisi

Sen sijaan Venäjän Leonardo-version tunnelmista saamaansa julkisuuteen ei ole tietoa. Häntä tituleerattiin alkuvuodesta Twitterissä Leonardin ”vanhaksi, kadonneeksi veljeksi Venäjältä.”

Nyt kun Leolle on löytynyt kaksoisolennot Suomen naapurimaista, voidaan vaan odotella, milloin meidän oma DiCapriomme ilmoittautuu.

Lähteet: Marie Claire, Daily Mail

Kysely

Kumpi Leonardin kaksoisolennoista on sinun suosikkisi?

Ruotsalainen
Ruotsalainen
76.1%
Venäläinen
Venäläinen
23.8%
Ääniä yhteensä: 155

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.