Lenny Kravitz esiintyi Helsingissä lokakuussa. Kuva: Roni Rekomaa / Sanoma-arkisto
Lenny Kravitz esiintyi Helsingissä lokakuussa. Kuva: Roni Rekomaa / Sanoma-arkisto

Hänen mielestään naisten pitäisi johtaa maailmaa.

Hyvä Lenny Kravitz! 50-vuotias juuri Helsingissä piipahtanut rokkari on kyllästynyt siihen, että miehet pyörittävät maailmaa. Hänen mielestään naiset olisivat paljon parempia hommassa.

– Olen sitä mieltä, että naisten pitäisi johtaa maailmaa, hän totesi Flatt-lehden haastattelussa.

– Isoäitini, äitini ja tätini kasvattivat minut. Jo nuorena tajusin, kuinka vahvoja ja uskollisia naiset ovat. He tekevät mitä tahansa perheensä ja rakkaidensa eteen. Naiset ovat omistautuneita, paiskivat töitä, ja heitä pitäisi kunnioittaa. Nämä naiset olivat peruskiveni. Ilman heitä elämämme ei olisi ollut samanlaista. Uskon, että naiset ovat paljon miehiä järkevämpiä, intuitiivisempia ja lopulta myös vahvempia. Minä olen tullut aina paremmin toimeen naisten kanssa, samastunut heihin. Olen iloinen, että naiset ovat kasvattaneet minut.

Kravitzin äiti oli 90-luvulla menehtynyt näyttelijä Roxie Roker.

Muusikon elämän tärkein nainen on silti 26-vuotias tytär Zoë Kravitz. Zoë on näytellyt muun muassa X-Men-elokuvissa, ja hänet nähdään tulevaisuudessa uudessa Mad Max -elokuvassa.

– Vanhemmuutta ei osaa selittää. Se on etuoikeus, paras asia elämässäni. En oikein osaa kertoa, kuinka ylpeä hänestä olen. Vietämme paljon aikaa yhdessä ja luotamme toisiimme täydellisesti. Se on ihmeellistä. Teen kaiken tyttäreni eteen. Hän on paras ystäväni, Lenny kertoi lokakuussa Me Naisten haastattelussa.

Lue myös:

Helsingissä konsertoiva Lenny Kravitz: "Haluaisin löytää rakkauden"