Hunter haluaa omalla esimerkillään kannustaa muitakin hyväksymään oman vartalonsa. Kuva: All Over Press
Hunter haluaa omalla esimerkillään kannustaa muitakin hyväksymään oman vartalonsa. Kuva: All Over Press

Hunter McGrady kamppaili vuosia pysyäkseen hoikkana, kunnes kyllästyi vartalonsa kurittamiseen. Nyt hän haluaa rohkaista jokaista rakastamaan omaa vartaloaan.

Sports Illustratedin jokavuotinen uimapukunumero on herättänyt tänäkin vuonna paljon huomiota. Taannoin se innosti myös suomalaisia, koska osa legendaarisen numeron muotikuvista otettiin Lapissa. Pohjolan lisäksi kuvia on tietenkin otettu hiekkarannoilla.

Lue myös: Suomen Lappi jälleen katseiden keskipisteenä – maailmankuulut uimapukukuvat otettiin lasi-iglukylässä

Tänä vuonna lehti on tuonut sivuilleen erilaisten maisemien lisäksi muunkinlaista vaihtelua. Tuoreessa numerossa poseeraa nimittäin 23-vuotias Hunter McGrady. Lukuisat brittiläiset ja amerikkalaiset mediat ovat kutsuneet häntä lehden tähän mennessä muodokkaimmaksi malli. Hän edustaa kokoa 44.

Sports Illustratedin kertoo, että Hunter haluaa rohkaista jokaista rakastamaan omaa vartaloaan.

– Minun tavoitteeni on saada naiset ymmärtämään, että omaa vartaloaan voi rakastaa koosta riippumatta. Jokainen on seksikäs ja kaunis koosta riippumatta. Kauneus ei ole yhtä kuin koko, ja olen todella onnellinen, että muotiteollisuus on hyväksymässä vartaloiden erilaisuuden, hän kertoo.

Hunter julkaisi Sports Illustratedin kuvia myös omassa Instagramissaan.

 

This is a surreal moment for me. You guys I have been bursting to tell you all about this! I want to thank @MJ_Day for an opportunity like this to do the SI model search and for being a force in this industry and everyone at @si_swimsuit for promoting that beauty comes in all shapes and sizes. Beauty is not a number. It has no limits. I have never felt sexier than I did in this shoot. Thank you to @joannegair and team @therealmarissajade and @trendytribals for working your magic on my body. These women painted this suit for 12 hours and I never wanted to take it off. Women, for anyone who has ever felt uncomfortable or insecure because of rolls, or stretch marks, or cellulite, or acne, or felt like you didn't measure up because you weren't represented in the magazines--THIS IS FOR YOU! You are beautiful. You are STRONG. You are powerful and together we need to lift eachother up and inspire one another. There's too much going on on this world to let eachother fall by the wayside. Shot by another incredible woman- @josie_clough amazing sexy beach hair by @adammaclay thank you to my agents @uralucky1 @marissamuscari @ginabaronedirectorofficial @jaimegoldberg_ @wilhelminamodels for being such hard working and dedicated team! We did it ! 😜 #breakingboundaries #siswim

Henkilön Hunter McGrady (@huntermcgrady) jakama julkaisu

Kuvaa varten hänen päälleen maalattiin uimapuku. Sen tekemisessä kesti huimat 12 tuntia. Instagramissa Hunter on kirjoittanut otoksen kylkeen äärimmäisen voimakkaan viestin:

”Tämä kuva on omistettu jokaiselle, joka on tuntenut olonsa epämukavaksi tai epävarmaksi makkaroiden, raskausarpien, selluliitin tai aknen takia. Tämä on kaikille, jotka ovat kokeneet itsensä riittämättömäksi, koska lehdissä ei näy kaikenlaisia naisia. Te olette kauniita. Te olette vahvoja. Te olette voimakkaita ja yhdessä voimme vahvistaa ja inspiroida toisiamme”, Hunter kirjoittaa.

Hän on kirjoittanut inspiroivia tekstejä aiemminkin Instagramiinsa. Toukokuussa 2015 hän kehotti kaikkia muistamaan, että itseään kannattaa rakastaa raskausarpineen kaikkineen.

”Haluan teidän ymmärtävän, kuinka kauniita ja uniikkeja olette. Kuinka valtavan mahtavia vartalonne ovat riippumatta koosta ja mitoista. Jokaisella on vain yksi vartalo. Olkaa sille hyviä”, Hunter kirjoitti pari vuotta sitten.

 

Someone commented one of my posts this morning saying "stop hating on skinny people" and to that I replied "pull up one post where I have ever shown anything but love for every BODY and I will label myself a fraud." What I promote is not strictly being curvy. Do i support it and think you should Rock it out? yes. Do I think if you're thin you should rock that out as well? ABSOLUTELY. What I promote is a HEALTHY BODY IMAGE. Ive been on both ends of the spectrum. I was not happy or healthy when I weighed 114 lbs. and starved myself to make other people happy. I was living for what I thought I was supposed to look like. If you are naturally born with a stature like that then that is wonderful. I am not, and I will never apologize for that. I promote being the best you. Get honest with yourself! Love your body, don't ever hide it or apologize for it. Like I've said many times before, skinny, curvy, athletic, short, tall, black, white, blue, whatever you are. You are perfect. Don't let anyone tell you you need to change. If you're happy, don't change a damn thing about yourself. #effyourbeautystandards #nowrongwaytobeawoman #curves #athletic #skinny #beautiful #wilhelminacurve #daretobedifferent #imnoangel

Henkilön Hunter McGrady (@huntermcgrady) jakama julkaisu

Hän on myös kertonut avoimesti siitä, kuinka kamppaili itsensä kanssa silloin, kun oli hoikimmillaan.

”En ollut onnellinen tai terve, kun painoin 55 kiloa ja näännytin itseäni tehdäkseni muut iloisiksi”, hän kirjoitti.

”Jos joku on syntynyt tiettyihin mittoihin, mahtavaa. Minä en ole, enkä pyytele sitä anteeksi. Minä kehotan kaikkia olemaan parhaita versioita itsestään. Itselleen tulee olla rehellinen! Rakasta vartaloasi, älä piilota sitä äläkä pyytele sitä anteeksi. Olit sitten laiha, kurvikas, urheilullinen, lyhyt, pitkä, musta, valkoinen, sininen tai mitä hyvänsä – sinä olet täydellinen.”

Juttua muokattu 19.2.2017 kello 20.08 Hunterin koon osalta. 

Vierailija

Legendaarisen uimapukunumeron historian isokokoisin malli valaa itsevarmuutta jokaiseen: ”Olet seksikäs ja kaunis koosta riippumatta”

Jenniliini kirjoitti: Vierailija kirjoitti: Miksi ylipainoa hehkutetaan koko ajan, vaikka se on suuri terveysriski? Pieni ylipaino on vielä ok, mutta kun vaatekoko on 52 ja painoindeksi huutaa hoosiannaa, niin siinä ei ole enää mitään kaunista. Ihan oikeastiko väität että kuvan naisen painoindeksi huutaa hoosiannaa? :D Googlaamalla selviää, että kuvan nainen on 180cm pitkä ja painaa 108kg. Eli painoindeksi on yli 33, mikä on merkittävä ylipaino ja lähentelee jo sairaalloisen lihavaa.
Lue kommentti
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...