Lauri Ylönen Sipoossa sijaitsevassa merenrantahuvilassaan. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg
Lauri Ylönen Sipoossa sijaitsevassa merenrantahuvilassaan. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg

Väsyttävä ajanjakso on tuonut Laurin elämään myös hyvää. 

Lauri Ylösen elämään on viime aikoina mahtunut paljon. Syyskuussa hän ja hänen pitkäaikainen puolisonsa Paula Vesala ilmoittivat avioerostaan. Lisäksi Lauri on levyttänyt The Rasmus -bändinsä kanssa pitkästä aikaa musiikkia ja kuvannut uutta Laurin talot -ohjelmaansa.

Nyt muusikko kertoo väsyttävästä vuodestaan MTV:lle.

– Saan energiaa, kun elämässä tapahtuu paljon, mutta viime vuonna menin jo äärirajoilla, hän kertoo.

Lauri kuitenkin näkee myös hyvää rankassa ajanjaksossa.

– Toisaalta nautin väsymyksestä, sillä se nostaa tunteet pintaan ja tulen luovemmaksi sen johdosta, hän kertoo MTV:lle.

– Jopa henkisesti raskas ja liikuttava avioeroni on tuonut elämään perspektiiviä ja sisältöä biiseihini. Kaikella on merkityksensä ja osaan nauttia sekä surun että epätoivon tunteista.

Nykyään Lauri seurustelee Katriina Mikkolan kanssa. Pari esiintyi julkisesti ensimmäisen kerran helmikuun Emma Gaalassa.

– Välit ovat todella hyvät, Lauri kommentoi suhdetta ex-vaimoonsa Paulaan tuolloin.

Maaliskuussa Lauri kertoi Me Naisille, että asuu nykyään pysyvästi Kaliforniassa. Siellä hän majailee 8-vuotiaan Julius-poikansa ja Katriina kanssa 50-neliöisessä asunnossa.

Lue myös:

Temptation Island -sarjasta tuttu pariskunta Daniel Lehtonen ja Eveliina Uosukainen saivat pelastettua suhteensa ja selviytyivät kihloihin.

Bile-Danina tutuksi tullut Daniel Lehtonen on mennyt kihloihin rakkaansa Eveliina Uosukaisen kanssa. Pariskunta tunnetaan suomalaisista reality-sarjoista, mutta viimeisimpänä Temptation Island Suomesta, jossa he olivat testaamassa parisuhdettaan ja luottamusta toisiinsa.

Instagramin kuvapäivityksestä päätellen pariskunnan suhde on äärimmäisen hyvällä tolalla. Suloisessa kuvassa pariskunta suutelee ja esittelee vasemman nimettömän sormuksia.

– Minusta tuli maailman onnellisin tyttö viime iltana. Rakastan sinua niin paljon, enkä voi uskoa, että saan viettää loppuelämäni kanssasi, Eveliina kirjoitti päivityksensä yhteyteen englanniksi.

”Hottikset -kauden jälkeen Bile-Dani poistui julkisuudesta kesytettynä miehenä.”

Pariskunta tutustui toisiinsa alunperin Temptation Island -sarjan kuvauksissa muutama vuosi sitten, kun he molemmat olivat ohjelmassa mukana sinkkuina. Sittemmin Daniel on etsinyt rakkautta muun muassa Hottikset-sarjasta, mutta rakkaus Eveliinaan syttyi jo sarjan kuvausten aikana.

Vuosien aikana Daniel on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen, sillä hän on tullut tutuksi öykkäriyteen asti itsevarmana naistenkaatajana, jolla oli kuulemma ollut satoja seksikumppaneita, mutta jonka tahdissa kukaan nainen ei pysynyt. Hottikset-kauden jälkeen Bile-Dani poistui julkisuudesta kesytettynä miehenä ennen Temptation Islandille palaamista, jossa hänestä kuoriutui naistaan arvostava unelmavävy.

Katri Niskanen ja Niklas Varisto ovat saaneet vauvan. Niskanen kertoi iloisesta perhetapahtumasta Instagramissa ja vahvisti uutisen myös Me Naisille. 

Muotisuunnittelija Katri Niskanen on saanut perheenlisäystä yhdessä muusikkomiehensä Niklas Variston kanssa. Niskanen on kertonut asiasta Instagram-tilillään ja vahvistanut asian Me Naisille. Hänen julkaisemassa kuvassaan näkyy vastasyntyneen tyttären jalat.

– Jotain niin suurta ja kaunista, ei tätä voi sanoin kuvailla. Äidin sydän on täynnä kiitollisuutta ja rakkautta. Kotona köllötellään neiti kesäheinän kanssa, Niskanen on kirjoittanut kuvan alle.

Parilla on entuudestaan yksi vuonna 2014 syntynyt poika.

”Emme selviäisi ilman turvaverkkoja.”

Niskanen on aiemmin kertonut Me Naisille, että haastetta lapsiperheen ja yrittäjän arkeen tuo se, että Niskasen avomies Varisto on myös luovalla alalla. Niklas soittaa Egotripissä kitaraa, ja kun hän lähtee keikoille, se ei tapahdu yhdeksän ja viiden välillä.

– Emme selviäisi ilman turvaverkkoja. Nuorin siskoni Iita ja molempien vanhemmat auttavat usein, Katri kertoi.

Pari tapasi kuusi vuotta sitten perinteisesti, ystävien kautta baarissa. Se oli Katrin puolelta rakkautta ensi silmäyksellä. Heillä on ikäeroa 14 vuotta, mutta sitä ei Katrin mielestä huomaa.