"Paula on yksi illan lemppareista", Lauri Ylösen kanssa seurusteleva Katriina Mikkola totesi. Kuva: Jonna Öhrnberg
"Paula on yksi illan lemppareista", Lauri Ylösen kanssa seurusteleva Katriina Mikkola totesi. Kuva: Jonna Öhrnberg

Lauri Ylönen vietti illan Emma Gaalassa tyttöystävänsä Katriina Mikkolan kanssa. Lauri palaa myös keikkalavoille Rasmuksen kanssa kesällä. 

Muusikko Lauri Ylönen saapui Emma Gaalaan yhdessä tyttöystävänsä Katriina Mikkolan kanssa. Pari esiintyi julkisesti ensimmäistä kertaa yhdessä.

– Mietimme asiaa neljä minuuttia. Minulla on täällä paljon ystäviä ehdolla, ja tietysti tulimme kannustamaan Paulaa, Lauri kommentoi yhteisesiintymistä.

Rasmus-yhtyeen laulajana parhaiten tunnettu Lauri ja Paula Vesala tiedottivat alkusyksystä hakevansa avioeroa 12 yhdessä vietetyn vuoden jälkeen. Parilla on yksi poika, Julius, 8. 

Lauri ja kiinteistö- sekä hotellijohtamisen tehtävissä työskentelevä Katriina asuvat suurimman vuodesta Los Angelesissa trendikkäällä Santa Monican alueella. Molemmat ovat asuneet Kaliforniassa jo pidempään ennen suhteen alkamista. Katriina kertyi päätyneensä Amerikkaan kokeiltaan asumista useissa eri maissa.

– Välit ovat todella hyvät, Lauri kommentoi suhdetta ex-vaimoonsa.

Lauri Ylönen on käynyt viime vuonna erityisen paljon Suomessa. Hän on kuvannut ja suunnitellut Laurin talot -ohjelmaa, jonka puitteissa hänelle on valmistunut myös uusi koti Sipooseen. Ohjelma alkaa MTV:lla huhtikuussa. Katriina ei ole osallistunut talon suunnitteluun.

– Se on ihan Laurin oma talo, nainen totesi.

Myös Rasmukselta on tulossa pitkän hiljaiselon jälkeen uutta musiikkia. Bändi tekee ainoan Suomen-keikkansa juhannuksena Raumanmeren juhannusjuhlilla.

Los Angelesissa asuva Paula Vesala iloitsi seitsemästä Emma-ehdokkuudestaan, mutta ei halunnut kommentoida tarkemmin yksityiselämänsä käänteitä.

– En asu enää Santa Monicassa. Kesällä teen kahden kuukauden keikkarundin Suomessa. Jussi Gaalaan en todennäköisesti pääse tulemaan, mutta olen todella otettu ehdokkuudesta, Paula kertoi.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.