”En ole ensimmäinen enkä viimeinen artisti, joka lähtee lasten kanssa keikoille”, Suvi sanoo.
”En ole ensimmäinen enkä viimeinen artisti, joka lähtee lasten kanssa keikoille”, Suvi sanoo.

Esikoislapsi on opettanut Suvi Teräsniskalle rentoutta. Enää hän ei stressaa, jos koti ei ole tiptop-kunnossa.  

Loppusyksyllä Suvin ja Simo Aallon perheeseen syntyy toinen lapsi. Toiseen raskauteensa laulaja on suhtautunut ensimmäistä rennommin.

– Alkuviikkoina, kun vauvavatsa ei ollut vielä kasvanut eikä liikkeitä tuntenut, saattoi mennä päiviä, etten edes muistanut olevani raskaana. Pitää paikkansa, että toinen lapsi menee vähän vasemmalla kädellä, Suvi nauraa.

Ajatuksia on vienyt uuden, satavuotiaan hirsitalon remontti. Talon pari osti kolme vuotta sitten.

– Kyllä tämän jaksaa, kun ajattelen, että kohta pääsen sisustamaan ja järjestelemään, Suvi sanoo.

Överitarkaksi järjestyksenpitäjäksi tunnustautuva Suvi on oppinut esikoisen myötä rentoutumaan. 

– Ja nyt minulla on kotona pieni tyyppi, joka ei tajua järjestyksestä mitään. Huomaan, että osaankin olla kärsivällinen. Poika on helppo ja rauhallinen lapsi. Toisaalta, jos me vanhemmat olisimme hermostuneita, niin varmasti lapsikin olisi. Tämä aika on ollut mukavaa, vailla turhaa stressiä ja kellonaikoja.

Taukoa keikkailusta

Äitiysloma on merkinnyt Suville pitkää lomaa keikkailusta ja musiikin tekemisestä. Irtiotto tuli tarpeeseen: takana on liki kymmenen vuoden yhtämittainen työputki. 

Lavoille hän aikoo palata täysillä helmi-maaliskuussa. Tilanne on uusi: mukaan lähtee koko perhe ja lastenhoitaja.

– Paluu vähän jännittää, mutta kun en ole stressannut tähänkään asti, en aio stressata nytkään.

Miten Suvi viihtyi keväällä Vain elämää -ohjelman kuvauksissa? Mitä hän ajatteli, ettei äitiys sovi hänelle? Lue koko haastattelu Me Naisten numerosta 31/2016.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä. 

 

 

Suvi
Teräsniska

Artisti syntyi Kolarissa 10.4.1989. Asuu Oulussa satavuotiaassa hirsitalossa miehensä Simo Aallon ja Terhon, 1,5, kanssa. Toinen lapsi syntyy loppusyksystä.

Tunnetuimmat hitit mm. Hento kuiskaus ja Täydellinen elämä. Kaikki seitsemän albumia myyneet vähintään kultaa.

Mukana uudella Vain elämää -kaudella Nelosella syyskuussa.

Elämäni miehiä -sinkku julkaistaan 10.8. Uusi albumi 30.9.

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.