Muusikkopari Manna Jäntti ja Mikko Joensuu vietti harvinaista vapaailtaa yhdessä. ”Kotona on pieni poika. Välillä on ihanaa laittautua ja lähteä juhlimaan”, Manna tunnelmoi. Kuva: <span class="photographer">Jonna Öhrnberg</span>
Muusikkopari Manna Jäntti ja Mikko Joensuu vietti harvinaista vapaailtaa yhdessä. ”Kotona on pieni poika. Välillä on ihanaa laittautua ja lähteä juhlimaan”, Manna tunnelmoi. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Mariam ”Manna” Jäntti edusti ensimmäistä kertaa julkisuudessa miehensä Mikko Joensuun kanssa Gloria Fashion Show -muotitapahtumassa.

Laulaja, säveltäjä ja näyttelijä Mariam ”Manna” Jäntti esitteli puolisonsa, muusikko Mikko Joensuun, kun pari saapui perjantai-iltana Helsingin Suvilahden Kattilahallissa pidettyyn Gloria Fashion Show -tapahtumaan. Suomen ykkösmuotishow viettää 10-vuotisjuhliaan, ja suositut yleisönäytöksen jatkuvat lauantaina.

– Kesä on mennyt keikkaillessa, olen esiintynyt paljon festareilla. Teen myös uutta levyä, jossa vaihdan laulukieleni suomeksi! On jännittävää sanoittaa suomenkielisiä kappaleita, aiemmin englanniksi laulanut Manna paljasti.

Hänen mukaansa kielen vaihdos on muhinut mielessä jo jonkin aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Nyt oli aika tehdä muutos: eräs nimekäs tuottaja otti minuun yhteyttä ja esitti tarjouksen, josta en voinut kieltäytyä. Olin muutenkin miettinyt suomeksi laulamista ja nyt kaikki palaset loksahtivat paikoilleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pariisista ostettuun Forte Forten silkkimekkoon pukeutunut Manna kertoi seuraavansa muotia aktiivisesti.

– Muoti on kiinnostanut minua intohimoisesti teinistä lähtien. Ostin ensimmäisen Ranskan Vogue-lehden 12-vuotiaana, ja tein nuoruudessani mallintöitä kymmenen vuotta Modelboomin listoilla. Estetiikka, kauneus ja visuaalinen kokonaisuus ovat olleet minulle artistina aina tärkeitä. Musiikki ja muoti kulkevat käsi kädessä.

Mannalla ja soolouraa muusikkona tekevällä Mikko Joensuulla on puolitoistavuotias poika. Mikko tunnetaan myös Joensuu 1685 -yhtyeen solistina.

– Meillä on kotona pieni lapsi. Välillä on ihanaa laittautua ja lähteä viettämään aikuisten iltaa. Odotan muotinäytöstä, sillä Gloria Fashion Show on mieletön ja ainutlaatuinen kansainvälisen tason tapahtuma. Olen aiemmin ihaillut näytöksestä julkaistuja kuvia ja nyt oli hienoa ennättää itse mukaan, Manna fiilisteli.

Soolouran lisäksi Manna on tuttu Kerkko Koskinen Kollektiivi -yhtyeestä, johon kuuluvat myös Vuokko Hovatta, Maija Vilkkumaa ja Kerkko Koskinen.

Mannalla on myös kouluikäinen tytär ex-miehensä, HIM-yhtyeen kitaristin Mikko ”Linde” Lindströmin kanssa.

Kaikki Gloria Fashion Show -jutut löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla