Laulaja Jannika B kertoi Radio Aallossa joutuneensa vainotuksi, kun hän työskenteli ravintola-alalla.

Jannika B, 29, kertoi Radio Aallon haastattelussa, että hänellä oli vainoaja silloin, kun hän työskenteli vielä ravintoloissa.

– Kun muutin Vaasasta Kokkolaan, törmäsin yhteen (vainoajaan), joka oli ilmeisesti jopa kaksi vuotta metsästänyt, minne katosin. Siinä vaiheessa tuntui aika hurjalta, Jannika B kertoi Ari Hurstille ja Ellen Jokikunnakselle radiohaastattelussa.

Kun häirikkö viimein löysi Jannikan tämän uudesta kotikaupungista, hän halusi synninpäästön.

– Hän sanoi suoraan, että hän haluaa synninpäästön. Lisäksi hän sanoi, että on rakastanut minua kaksi vuotta, mutta hänellä on ollut välillä myös hyvin pahoja ajatuksia minusta. Aluksi se ihmetytti ja vähän jopa nauratti, mutta sitten mun annettiin ymmärtää, että tää on aika vakava juttu.

Katso Jannikan koko haastattelu videolta. Jos video ei näy, voit katsoa sen Radio Aallon sivuilta.

Lue myös:

Toni Wirtanen ja Janni B naimisiin

Jannika B: "Tulen paremmin toimeen jätkien kanssa"

Kuva Panu Pälviä
Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.