Janna Hurmerinta, 32, tietää, miltä tuntuu pettyä rakkaudessa. Laulaja nauttii sinkkuelämästä, mutta haaveilee parisuhteesta ja äitiydestä.

Janna Hurmerinta on totutellut viime kuukausina uuteen kotiinsa Helsingin Kalliossa. Hän ehti jo vakiintua ja asua kaksi vuotta paritalossa Vantaalla, kunnes elämäntilanne muuttui ja omaisuus kulkeutui muuttolaatikoissa sinkkuboksiin.

– Elämäni on yhtä aikaa supersosiaalista ja toisaalta yksinäistä. Keikoilla ympärillä on aina ihmisiä, mutta kotona kaikki hulina kuoriutuu ympäriltä, ja vastassa onkin vain hiljaisuus. Toinen puoli minusta nauttii sinkkuvaiheesta ja toinen taas haaveilee parisuhteesta, lapsista ja omakotitalosta. Se on ristiriitaista.

Jannan lähipiirissä on paljon kavereita, joista on tullut jo äitejä.

– Luulen, että ihminen kaipaa aina niitä asioita, joita hänellä ei ole. Jonkun perheellisen näkökulmasta vietän ihanan itsenäistä ja vauhdikasta elämää. Mutta asioilla on aina toinenkin puoli.

Tulinen heittäytyjä

Janna uskoo, että edelliselle sukupolvelle vakiintuminen oli helpompaa. Siitä hyvänä esimerkkinä ovat hänen vanhempansa, muusikkopariskunta Maarit ja Sami Hurmerinta, jotka juhlivat hiljattain 40-vuotista suhdettaan.

– En varmasti pystyisi niin tiiviiseen suhteeseen kuin äiti ja isä. Jo työnkin takia he ovat olleet yhdessä 24/7. Minä olen tarvinnut parisuhteissani aina tilaa ja vapautta, hän sanoo.

Janna kuvailee itseään heittäytyjäksi, joka ihastuu nopeasti ja tulisesti. Siitä kertoo radiossa tiuhaan soinut sinkkulohkaisu Läpinäkyvä.

– Rakastun yleensä ihan vääriin miehiin, sellaisiin mahdottomiin rokkareihin. Paras kaverini totesi hiljattain, että pari edellistä poikaystävääni ovat näyttäneetkin ihan samalta, Janna nauraa.

Katso video Jannan kansikuvauksista!

Lue myös:

Janna Hurmerinta: "Olen päässty yli ujoudestani"

Janna Hurmerinta: "Mieleni menee ylös-alas"

Maarit Hurmerinta: "En ole jäänyt muistelemaan kokemaani pahaa"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!