Muusikko Pink eli Alecia Moore aviomiehensa, motocross-ajaja Carey Hartin kanssa. Kuva vuodelta 2012. Kuva: Reuters
Muusikko Pink eli Alecia Moore aviomiehensa, motocross-ajaja Carey Hartin kanssa. Kuva vuodelta 2012. Kuva: Reuters

Pinkin ja Carey Hartin poikavauva syntyi tapaninpäivänä.

Laulaja Pinkin eli Alecia Mooren, 37, perheeseen syntyi jouluna toinen lapsi. Pink jakoi suloisen kuvan pienokaisesta Instagramissa. Tapaninpäivänä syntynyt poika sai nimekseen Jameson Moon Hart.

 

Jameson Moon Hart 12.26.16

Kuva, jonka P!NK (@pink) julkaisi

Pink kertoi jo vuonna 2010 Access Hollywoodin haastattelussa, että pari on aina halunnut nimetä poikansa Jamesoniksi.

– Isäni nimi on James ja veljeni nimi on Jason. Sekä minun että Careyn juuret ovat Irlannissa, Careyn toinen nimi on Jason, ja Jameson – pidämme viskistä, muusikko selitti.

Pink julkaisi kuvan myös isän ja pojan yhteisestä hetkestä. Pink ja motocross-ajaja Carey Hart ovat olleet naimisissa jo kymmenen vuotta.

 

I love my baby daddy 💙

Kuva, jonka P!NK (@pink) julkaisi

Puolitoista kuukautta sitten Pink paljasti olevansa raskaana jakamalla kuvan ”yllätyksestään” Instagramissa. Siihen asti tuleva perheenlisäys oli pysynyt salassa. Raskauden loppumetreillä oleva laulaja poseerasi tunnelmallisessa kuvassa 5-vuotiaan Willow-tyttärensä kanssa.

 

Surprise!

Kuva, jonka P!NK (@pink) julkaisi

Pink on viettänyt viime vuodet melko rauhassa julkisuudelta. Hänen viimeisin studioalbuminsa The Truth About Love julkaisiin vuonna 2012. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muun muassa kappaleet Just Like a Pill, Get the Party Started ja So What.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...