Me Naiset
|
Me Naiset
Lana Del Rey ei päässyt huipulle reittä pitkin, ja sekös naista korpeaa. Kuva: Reuters
Lana Del Rey ei päässyt huipulle reittä pitkin, ja sekös naista korpeaa. Kuva: Reuters

Poppari Lana Del Reytä ärsyttää, ettei hän päässyt huipulle makaamalla musiikkialan miesten kanssa.

Laulaja Lana Del Reyn, 29, uudella Ultraviolence-albumilla on ärhäkästi nimetty kappale Fucked My Way Up To The Top, suomeksi kutakuinkin Pääsin huipulle paneskelemalla.

Complex-lehden tuoreessa haastattelussa laulaja pääsee kertomaan, onko kappaleella yhtymäkohtia hänen elämäänsä. Todennäköisesti kyse on vitsistä, mutta joka tapauksessa lausahdus on herkullinen:

– Tiedätkö, olen maannut monen tämän alan jätkän kanssa, mutta kukaan heistä ei ole auttanut minua saamaan levytyssopimuksiani, Lana laukoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ja sehän vasta onkin ärsyttävää, hän lisää vielä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lana nousi maailmanmaineeseen vuonna 2012 julkaistuaan Born To Die -albuminsa. Hän oli tehnyt musiikkia jo pitkään ennen läpimurtoaan, mutta hän nousi pinnalle vasta parin surkeasti menneen live-esityksen sekä kriittisten arvioiden saattelemana. Arvostelusta huolimatta hänen persoonallinen tyylinsä onnistui myös vakuuttamaan.

Nainen on antanut ennenkin hämmentäviä lausuntoja. Kesäkuussa hän kertoi The Guardianille, että haluaisi kuulua samaan 27-vuotiaina kuolleiden kerhoon kuin ihailemansa tähdet, Nirvana-keulakuva Kurt Cobain ja kolme vuotta sitten kuollut laulaja Amy Winehouse.

– Toivon, että olisin jo kuollut, hän sanoo haastattelussa.

– Minä vain tunnen niin. Jos se ei olisi totta, en sanoisi sitä. Olisin peloissani, jos tietäisin sen [kuoleman] tapahtuvan, mutta…

Lana tosin katui haastattelua jälkikäteen ja kertoi Twitterissä olevansa pettynyt The Guardianiin. Saa nähdä, peruuko Lana pian myös paneskelukommenttinsa.

Lue myös:

Kurt Cobainin tytär läksytti kuolemaa ihannoivaa Hollywood-tähteä

Seuraa heitä! Tässä tulevat muodin uudet suunnannäyttäjät

Sisältö jatkuu mainoksen alla