Lady Gaga ja hänen uusi paras ystävänsä Asia, lempinimeltään Patbig. Kuva: MVPhotos
Lady Gaga ja hänen uusi paras ystävänsä Asia, lempinimeltään Patbig. Kuva: MVPhotos

Poptähti julkaisee ranskanbulldogistaan kuvia ja videoita lähes päivittäin.

Lady Gaga, 28, näyttää hurahtaneen pieneen koiranpentuunsa, Asia-nimiseen ranskanbulldogiin. Poptähti on julkaissut Instagram-tilillään lähes joka päivä uuden videon tai kuvan karvaisesta ystävästään, joka on saanut lempinimen Batpig.

Gaga hämmästelee videoilla milloin koiran tanssitaitoja, milloin tämän pentumaista leikkisyyttä. Pentu on päässyt myös emäntänsä kiertueelle ja matkustamaan lentokoneessa. Ja onpa Batpig ehtinyt jo pissiä emäntänsä Saint Laurentin käsilaukkuunkin. Voit katsoa videoita Gagan Instagram-tililtä.

Tiistaina Gaga esitteli Batpigin ensimmäistä kertaa myös medialle, kun paparazzit ja fanit olivat kärkkymässä tämän asunnon edessä, New Yorkin Manhattanilla. Tosin median huomion pienestä koirasta vei Gagan poikaystävä Taylor Kinney, joka tarjoili paparazzeille kuvamateriaalia puristamalla tyttöystäväänsä takapuolesta.

Lue myös:

Popdiiva tuhlaa yli 30 000 euroa koiriensa hoitoihin

Yhdistä koirat oikeille julkkisomistajille

Koirillakin on tunteet

Tässäkö lemmikin lellimisen huippu: koirienrattaat

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.