Syy Martina Aitolehden koviin kipuihin selvisi magneettikuvista. Hän kärsii välilevytyrästä ja selkäydinkanavan verenvuodosta.

Martina Aitolehteä on vaivannut jäykkä ja kipeä keho jo jonkin aikaa. Viikonloppuna kroppa – varsinkin selkä – oli niin pahana, ettei hän ollut päästä ylös sängystä. Aluksi lääkärissä epäiltiin murtumaa, mutta todellinen syy kipuihin selvisi lopulta magneettikuvista.

”Vuotanut ja hyytynyt veri painaa alaselän hermoja.”

– Tänään sitten kahdet magneettikuvat, toiset varjoaineen kera ja tuomiona välilevytyrä ja selkäydinkanavan verenvuoto. Vuotanut ja hyytynyt veri painaa alaselän hermoja, joka tekee kovan kivun vasempaan jalkaan, Martina kertoo Idelistan sivuilla olevassa blogissaan.

Martinan mukaan vaiva ei vaadi leikkausta, mutta hän on asiasta erittäin harmissaan. Lääkärin mukaan hän saa treenata kevyesti, mutta kipua tulisi välttää.

”Nyt oli mun vuoro maistaa tätä urheilijan tuuria.”

– Kyyneleethän siinä pääsi kun tajusin, että 1.7. en kisaa Vierumäellä. Nyt oli mun vuoro maistaa tätä urheilijan tuuria ja elämää, Martina kirjoittaa ja viittaa triathlonkilpailuihin, joita varten hän oli treenannut ahkerasti.

Triathlonin lisäksi Martinan kroppa on ollut viime viikkoina kovilla, koska Gladiaattorit-ohjelma kuvattiin hiljattain. Hän kertoi aikaisemmin, että kärsi kuvauksissa hermokivusta, sillä kuvaukset olivat rankat, ja ohjelman teko fyysisesti erittäin raskasta.

 

Blogissa @idealistafi viimeisimmät @gladiaattorit kuulumiset ja magneettikuvien löydökset #areyounotentertained #pantteri #gladiaattorit

Henkilön Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) jakama julkaisu

Martina nähdään syksyllä Gladiaattorit-ohjelmassa. Hänen nimensä siinä on Pantteri.

Lue myös: Mitä Gladiaattorit-juontaja Katariina Laakkoselle kuuluu nyt? Sai tarpeekseen julkisuudesta

Vierailija

”Kyyneleet valuivat” – Martina Aitolehti kertoo blogissaan saaneensa lääkäriltä ikäviä uutisia

Hölynpölyä. Tuossa tilanteessa jo paine kasvaisi niihin mittoihin, että alaraajoista lähtisi tunto, kunto ja muoto. Taitaa olla vaan perinteisesti alimmaisten välilevyjen huono kunto, jonka johdosta nikama painaa duraa - Tästä siis kipuheijastumat jalkaan. Varmasti myös alaselän, yläpakaroiden pikkuruiset jänteet niin jumissa, että kiristää ristiluuta ja SI-niveltä väärään asentoon. Kiropraktikolle mars ja älä keskity isoihin lihaksiin. terveisin, 10 vuotta tuonlaisen kaverikivun kanssa elänyt.
Lue kommentti

Olli Lindholm kertoo elämäkerrassaan, että isä katosi hänen elämästään kokonaan 80-luvun puolivälissä. – Ihan hyvä, että lähti, Olli sanoo.

Yö-muusikko Olli Lindholm, 53, kertoo vaikeasta isäsuhteestaan tuoreessa elämäkerrassaan Olli – Yhden miehen varietee (Docendo).

– Olen siitä erikoinen lapsi, että mulla on kantapäässä jännä viilto. Se kertoo, että isyystesti on tehty. Isä ei halunnut tunnustaa, että olen sen lapsi, Olli kertoo Arno Kotron kirjoittamassa kirjassa.

”Ihan hyvä, että lähti.”

Ainoana lapsena Olli eli käytännössä kahden äitinsä kanssa, sillä isä oli paljon pois kotoa töiden takia. 80-luvun puolivälissä isä katosi Ollin elämästä kokonaan.

– Ihan hyvä, että lähti, Olli toteaa kirjassa. 

Ollin mukaan hänen isänsä oli ”ihan siedettävä silloin, kun joi, muuten ei”. Hän muistelee kirjassa erästä joulua, jolloin isällä ja pojalla tuli riita.

– Muistojen äärellä saa toisaalta aina miettiä, mikä on totta ja mikä ei – mikä on jälkeenpäin lisättyä. Muisti on petollinen kapistus. Itse
muistan, että joskus murrosikäisenä tulee isän kanssa riita joulutähden asennosta tai jostain, haen kirveen ja yritän lyödä sillä isää, Olli kertoo kirjassa.

Ollin mukaan hänen äitinsä ei muista kyseistä välikohtausta.

– Mutta oikeastaanhan se on toisarvoista, oliko mukana kirves vai ei. Ilmapiiri oli joka tapauksessa tuo.

Ei tiedä, minne haudattu

Olli on aikaisemminkin puhunut vaikeasta isäsuhteestaan. Viime vuonna hän kertoi Vain elämää -ohjelmassa, ettei tiedä, minne isä on haudattu.

– Mä olin hänen ainoa läheinen, ja mulle tuli 1998 syksyllä soitto Satakunnan keskussairaalasta, että isänne on aivokuollut. Menin hänen luo, sanoin isälle, että kaikki on ok, että kyllä mä sua ymmärrän, että näin on käynyt. Sitten ne otti piuhat irti. Mä en edes tiedä, minne hänet on haudattu. Hän testamenttasi ruumiinsa ja hänet polttohaudattiin, Olli kertoi ohjelmassa.

Tuolloin Olli kertoi myös pelänneensä isäänsä aina.

– Sitä aina odotti kädet ristissä, että voi kun isä olisi kännissä, niin se olisi mukavampi. Meillä oli todella huonot välit, ja pelkäsin häntä helvetisti.

Arno Kotro, Olli Lindholm: Olli – Yhden miehen varietee on juuri ilmestynyt.

 

”Olen omasta puolestani todella pahoillani tästä kaikesta”, laulaja Tomi Metsäketo kirjoittaa Facebookissa.

Laulaja Tomi Metsäketo on julkaissut Facebookissa pitkän kirjoituksen, johon sisältyy myös anteeksipyyntö.

Metsäkedon kirjoitus koskee tuoreen Seiska-lehden uutista, jossa viisi naista kertoo laulajan käyttäytyneen heitä kohtaan sopimattomalla tavalla. Yksi naisista esiintyy jutussa koko nimellään, yksi etunimellään ja kolme nimettömänä. Jutussa haastateltu tarjoilija muun muassa kertoo tapauksesta, jossa hotellin tarjoilijat joutuivat huomauttamaan Metsäkedolle, ettei työntekijöihin saa koskea.

Metsäketo haluaa kertoa asiasta oman näkemyksensä Facebookissa. 

– Julkisuuden henkilönä olen tottunut, että meistä kirjoitetaan monenlaista ja sen kyllä kestän, myös ne negatiiviset, mutta raja menee, kun aletaan syyttää rikolliseksi tai asioista, joita ei ole tapahtunutkaan, Metsäketo puolustautuu Facebookissa.

– On ikävää, että nykyään raja varsinkin somessa levittää pahaa tietoa ihmisistä on surullisen alhainen. Ajatusmaailmat eivät vain kaikkien kanssa kohtaa ja nyt näiden kyseisten someryhmien ihmisten kanssa ei ole kohdannut. Olen omasta puolestani todella pahoillani tästä kaikesta, anteeksi, hän kirjoittaa.

Tekstistä ei käy selkeästi ilmi, mistä Metsäketo on pahoillaan. Hän kirjoittaa myös, että keskusteluryhmästä ja kirjoittajista on tehty rikosilmoitus.

Metsäketo nähdään parhaillaan Tähdet, tähdet -ohjelmassa, jota esitetään MTV3:lla.

Totaalinen epäonnistuminen

Naiset syyttävät Tomi Metsäketoa Seiskassa asiattomasta käytöksestä, laulaja pyytää anteeksi Facebookissa – mutta mitä?

Jos ja kun tunteen pakonomaisen tarpeen alkaa tekemään kriisiviestintää somessa, niin pitää olla valmis myös kritiikkiin eikä pönkitää omaa egoaan kertomalla tv-nauhoituksista ja rikosilmoituksilla uhkaamisesta. "Ylläpitäjän" toimesta tehtyjen kommenttien poistaminen ei auta lainkaan asiaa.
Lue kommentti