Kylie Jenner, 17, vastaa kriitikoilleen uimapukukuvalla:
”Kyllä, olen lihonut. Nyt teidän ei tarvitse enää sanoa sitä”, Kylie Jenner kirjoitti Instagramiinsa. Kuva: Reuters
”Kyllä, olen lihonut. Nyt teidän ei tarvitse enää sanoa sitä”, Kylie Jenner kirjoitti Instagramiinsa. Kuva: Reuters

Nuorten naistähtien painonnousu ei jää huomaamatta sosiaalisessa mediassa.

Tähän sitä on tultu. Netissä suositut nuoret naiset joutuvat julistamaan painonnousuaan, jotta ilkeämieliset kriitikot pysyisivät hiljaa. Tuoreimpana tapaus Kylie Jenner, reality-tähti Kim Kardashianin 17-vuotias pikkusiskopuoli.

Hän jakoi Instagramissa kuvan uimapukukuvauksista ja kiirehti julistamaan painonnousuaan, ennen kuin joku toinen ehtisi. ”Kulissien takaa. Kyllä, olen lihonut. Siinä. Nyt minä sanoin sen, joten teidän ei enää tarvitse”, hän kirjoitti, vaikkakin muokkasi kommentin myöhemmin muotoon ”Kulissien takaa.”

Kylie Jennerille satelee somessa jatkuvasti ilkeitä kommentteja, jotka koskevat hänen painoaan, ulkonäköään, vaatevalintojaan ja oikeastaan mitä tahansa. Tällä viikolla hänelle ja hänen mallisiskolleen Kendall Jennerille buuattiin, kun he esittelivät lankomiehensä Kanye Westin musiikkigaalassa. Kylie on siskoaan herkempi ja otti buuauksesta itseensä, lähteet kertovat.

 

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

Kylie Jenner muokkasi pian kuvan julkaisun jälkeen kuvatekstiä, jossa hän julisti ensin painonnousuaan.

Kylie ei ole ainoa nuori nainen, jonka koosta on noussut viime aikoina kohu. Viimeksi nettikriitikot hyökkäsivät Justin Bieberin ex-rakkaan Selena Gomezin, 22, kimppuun. Selena jakoi bikinikuvan – nyt jo poistetun – lomaltaan ja sai kuulla, että hänen pitäisi lopettaa pikaruuan syöminen ja ruveta treenaamaan. Vaikka Selena on vakuuttanut somessa, etteivät ilkeät kommentit satuta häntä, usean ulkomaisen viihdemedian mukaan hän on pahoittanut mielensä pahasti. Hollywood Life mukaan naisen itsetunto on palasina.

 

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Bikinikuvakohun jälkeen Selena jakoi Instagramissa uuden uimapukukuvan. Sen kommentissa hän vannoo rakastavansa itseään juuri sellaisena kuin on ja käyttää hashtagia #enemmänrakastettavaa. Mutta mikä on totuus?

Lue myös:

Kim Kardashianin sisko sai teinit villiintymään – somessa leviää puistattava haaste

Oletko sinäkin ”huolestunut” ystäväsi läskeistä?

Tämä ulkonäkökommentti satutti