Samuli Edelmann muistelee seuraavassa Vain elämää -jaksossa punk-aikojaan.

Samuli Edelmann, 46, kertoo Vain elämää -jaksossaan, että hänelle oli jo lapsena selvää, että hän haluaa näyttelijäksi ja laulajaksi. Samuli kasvoi taiteilijaperheessä: hänen äitinsä on näyttelijä Marja-Leena Kouki ja isänsä säveltäjä Toni Edelmann.

Muun muassa virsiä ja isänsä filosofisia lauluja levyttänyt Samuli muistelee perjantain jaksossa rajumpaa menneisyyttään. Toni Wirtanen ilahtuu kuullessaan, että Samulilla on samanlainen musiikkitausta kuin hänellä. Samulin ensimmäisiä bändejä oli punkbändi Tunkio, jonka keulahahmo hän oli.

Samuli innostuu jaksossa esittämään kitaralla yhden Tunkion biisin, jonka sanat kuuluvat näin:

Tahdon pois tästä maailmasta, takaisin kohtuun
lapsiveden hellittäväksi, ikuiseen alkuun.
Näyteikkunassa pukuja, niistä ihminen on kuihtunut pois
ranteissa teräviä viiltoja
pala elettyä elämää.

Katso Samulin esitys videolta!

Perjantain (24.10.) jaksossa Samuli puhuu avoimesti myös alkoholismistaan. Hänen mukaansa viimeiset vuodet ennen raitistumista olivat aika surullisia. Lue juttu täältä.

Lue myös:

Miksi Vain elämää -ohjelmassa ei juoda alkoholia? Tuottaja vastaa

Lisää Samulista:

Tiesitkö? Samuli Edelmann julkaisi Vain elämää -levyn jo aikoja sitten

Kärsiko erakkoluonne Samuli Edelmann Vain elämää -kuvauksista?

Samuli Edelmann: "Minuun on helppo ihastua, mutta vaikea rakastaa"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!