Kutsu minut kotiisi! Bruce Oreckin vierellä Cody-vaimo ja Deckard-koira. Kuva: Jonna Öhrnberg
Kutsu minut kotiisi! Bruce Oreckin vierellä Cody-vaimo ja Deckard-koira. Kuva: Jonna Öhrnberg

Yhdysvaltain Suomen-suurlähetystö kaupittelee suurlähettilästään Bruce Oreckia kylään.

Yhdysvaltain suurlähetystö riemastuttaa Facebookissa. Keskiviikkona se ilmoitti, että suurlähettiläs Bruce Oreck tulee jonkun suomalaisen kotiin syömään. Tällä hetkellä käynnissä on kilpailu siitä, kuka saa ladonovimaisen diplomaatin ruokapöytäänsä.

Vaikka Me Naiset ei olekaan aivan selvillä siitä, miksi Oreck haluaa tulla ruokailemaan jonkun kotiin, kannatamme ideaa sataprosenttisesti. Miksikö? No siksi, että Oreck nyt yksinkertaisesti vain on yksi kaikkien aikojen cooleimmista suurlähettiläistä.

Kutsu hänet kotiisi, vaikka näiden syiden takia:

1. Bruce Oreck on mieletön Suomi-fani. Hän on ollut suurlähettiläs syksystä 2009 ja rakastunut täällä olonsa aikana saunaan.

2. Lihaksikkaampaa diplomaattia saa etsiä. Bruce Oreck on harrastanut kehonrakennusta, voittanut harrastuksellaan kilpailuita ja jopa nyrkkeillyt nuorempana. Ulkonäkönsä puolesta Oreckia ei helposti arvaisi diplomaatiksi. Jos naapurit ahdistavat, lähetä Oreck oven taa!

3. Isovillakoira Deckard. Etenkin koiraihmiselle Oreck on hyvä pöytäseuralainen. Jos lähettilään kutsuu kotiinsa, voi hänen lemmikkinsä "ambassadog" Deckard tulla kaupanpäällisinä vierailulle. Koira on nimittäin usein kulkenut Oreckin mukana edustusreissuilla.

4. Huumorintaju. Oreck on herättänyt hämmennystä käyttämällä Facebookissa jaetuissa virallisissa joulukorteissa ProBody-lehden kannessa nähtyä kuvaa, jossa hän poseeraa toinen hiha irti revittynä ja hauis pullistellen. Viime vuoden kortissa Oreck istui saunassa alastomien miesten keskellä. Oreckin ruokapöydässä ei ainakaan tule tylsää.

 

 

Muusikko Jouni Hynynen on uudessa Facebook-profiilikuvassaan siilitukkainen. Parta sentään on jäljellä.

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja-kitaristi Jouni Hynynen on pitkään tunnettu pitkästä heviletistään. Nyt kuitenkin näyttää uhkaavasti siltä, että Jouni on luopunut kutreistaan. Hän vaihtoi julkisen Facebook-profiilikuvansa otokseen, jossa tukkaa on jäljellä vain muutaman millimetrin verran.

Kuvan kommenteissa muutosta ihmetellään ja epäillään. Osa kommentoijista ei ole meinannut tunnistaa Jounia, eikä ihme. 

”Joskus pitää aloittaa alusta,” Jouni on vastannut yhdelle kommentoineista. 

Jouni Hynynen vaihtoi Facebook-profiilikuvakseen tämän otoksen.

Vuonna 2011 Jouni kertoi televisiossa ajavansa hiuksensa pois, mikäli suomalainen kestävyysurheilu saadaan nousemaan entiseen loistoonsa. Tuolloin hän kertoi, että hänen tyttärensä oli alkanut itkemään kuullessaan isän mahdollisesta hiustenlähdöstä.

Ei tiedetä, johtuuko Jounin kuontalon lyhentyminen tällä kertaa suomalaisesta kestävyysurheilusta vai jostakin ihan muusta. Sitäkään mahdollisuutta ei voi sulkea pois, etteikö kyse olisi erittäin taidokkaasta maskeerauksesta.

Parta sentään näyttää olevan entisellään.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto
Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto

 

– Olen kokenut epäasiallisia tilanteita, Miss Universum -kisoihin valmistautuva Michaela Söderholm toteaa.

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa levinnyt Me too -kampanja on saanut naisia tuomaan esille heihin kohdistunutta seksuaalista häirintää. 

Myös tuore Miss Suomi Michaela Söderholm, 25, pitää kampanjaa herättävänä.

– Olen kokenut elämässäni tilanteita, jotka mielestäni eivät ei ole olleet asiallisia. Miss Suomena tilanteet ovat olleet lähinnä yhteiskuvatilanteissa, jossa ihailijan käsi on saattanut mennä liian alas tai puristaa liian kovaa. Olen selvinnyt näistä huomauttamalla napakasti asiasta.

– Pitää muistaa, että myös miehet voivat kokea tällaisia tilanteita. Olen lukenut viikon aikana paljon kertomuksia asian ympäriltä. Niihin verrattuna olen päässyt elämässä aika vähällä.

Stoppi suhdehuhuille

Tämän viikon 7 päivää -lehdessä kerrotiin huhuista, joiden mukaan Tähdet, tähdet -ohjelmasta suljetulla Tomi Metsäkedolla, 47, ja Michaelalla olisi orastava suhde.

Michaela kumoaa väitteet.

– Olin viime sunnuntaina Tähdet tähdet -ohjelmassa Marko Björsin kutsumana. Ohjelman jälkeen menimme koko ryhmän kanssa ulos syömään. Samassa pöydässä istui muitakin ohjelman tähtiä, kuten Erja Lyytinen. Jostain syystä se, että istuimme samassa pöydässä isommassa porukassa, nousi uutiseksi. Minä en ole saanut Tomilta mitään viestejä.

Tällä hetkellä Michaela keskittyy Miss Universum -kilpailuihin, jonne hän lähtee jo reilun kahden viikon kuluttua. Treffailulle ei ole tällä hetkellä aikaa.

– On minulle tullut jonkun verran viestejä miehiltä, mutta keskitytään nyt Universumeihin. Katsotaan sen jälkeen, onko aikaa nähdä ihmisiä.

”Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia.”

Personal trainerin avulla kisoihin

Käytännössä valmistautuminen alkoi jo maaliskuussa. Michaelan jalkapöytä murtui vuoden alussa, mutta hän halusi pitää kroppansa tanssikisoja varten muuten kunnossa. Siksi Michaela palkkasi personal trainerin.

Saman valmentajan kanssa hän on valmistautunut Universumeihin.

– Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia. Treenien lisäksi käyn hypoxissa ja yritän varata aikaa unelle ja palautumiselle.

Lue myös: Tyyliä metsästämässä -bloggaaja Veera testasi, onko hypoxista hyötyä, jos ei laihduta