Kutsu minut kotiisi! Bruce Oreckin vierellä Cody-vaimo ja Deckard-koira. Kuva: Jonna Öhrnberg
Kutsu minut kotiisi! Bruce Oreckin vierellä Cody-vaimo ja Deckard-koira. Kuva: Jonna Öhrnberg

Yhdysvaltain Suomen-suurlähetystö kaupittelee suurlähettilästään Bruce Oreckia kylään.

Yhdysvaltain suurlähetystö riemastuttaa Facebookissa. Keskiviikkona se ilmoitti, että suurlähettiläs Bruce Oreck tulee jonkun suomalaisen kotiin syömään. Tällä hetkellä käynnissä on kilpailu siitä, kuka saa ladonovimaisen diplomaatin ruokapöytäänsä.

Vaikka Me Naiset ei olekaan aivan selvillä siitä, miksi Oreck haluaa tulla ruokailemaan jonkun kotiin, kannatamme ideaa sataprosenttisesti. Miksikö? No siksi, että Oreck nyt yksinkertaisesti vain on yksi kaikkien aikojen cooleimmista suurlähettiläistä.

Kutsu hänet kotiisi, vaikka näiden syiden takia:

1. Bruce Oreck on mieletön Suomi-fani. Hän on ollut suurlähettiläs syksystä 2009 ja rakastunut täällä olonsa aikana saunaan.

2. Lihaksikkaampaa diplomaattia saa etsiä. Bruce Oreck on harrastanut kehonrakennusta, voittanut harrastuksellaan kilpailuita ja jopa nyrkkeillyt nuorempana. Ulkonäkönsä puolesta Oreckia ei helposti arvaisi diplomaatiksi. Jos naapurit ahdistavat, lähetä Oreck oven taa!

3. Isovillakoira Deckard. Etenkin koiraihmiselle Oreck on hyvä pöytäseuralainen. Jos lähettilään kutsuu kotiinsa, voi hänen lemmikkinsä "ambassadog" Deckard tulla kaupanpäällisinä vierailulle. Koira on nimittäin usein kulkenut Oreckin mukana edustusreissuilla.

4. Huumorintaju. Oreck on herättänyt hämmennystä käyttämällä Facebookissa jaetuissa virallisissa joulukorteissa ProBody-lehden kannessa nähtyä kuvaa, jossa hän poseeraa toinen hiha irti revittynä ja hauis pullistellen. Viime vuoden kortissa Oreck istui saunassa alastomien miesten keskellä. Oreckin ruokapöydässä ei ainakaan tule tylsää.