Lana Del Rey sai kuulla kunniansa Twitterissä.

Laulaja Lana Del Rey, 28, kertoi Guardian-lehden haastattelussa ihailevansa kuolleita kollegoitaan Kurt Cobainia ja Amy Winehousea. Lana totesi myös haluavansa olla jo kuollut ja pitävänsä nuorena kuolemista hohdokkaana. Pian kommenttiensa jälkeen hän sai Twitter-läksytyksen Kurt Cobainin tyttäreltä Frances Bean Cobainilta, 21.

"Nuorten muusikoiden kuolemassa ei ole mitään romanttista. En koskaan opi tuntemaan isääni, koska hän kuoli nuorena, ja sinun kaltaistesi takia sitä ihannoidaan. Nauti elämästä, sillä sinulla on vain yksi. Mainitsemasi ihmiset menettivät sen. Olet liian lahjakas siihen", Frances Bean kirjoittaa.

Kurt Cobainin kuolemasta tuli huhtikuussa kuluneeksi 20 vuotta. Amy Winehouse kuoli heinäkuussa 2011.

Kurt Cobainin ex-vaimo Courtney Love ja pariskunnan tytär Frances Bean Cobain vuonna 2007. Kuva: Reuters
Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.