Cara Delevingne on vuoden 2013 puhutuin it girl. Kuvat MVphotos
Cara Delevingne on vuoden 2013 puhutuin it girl. Kuvat MVphotos
Caran posse.
Caran posse.

Seuraa näitä nimiä, jos haluat pysyä kartalla vuoden 2013 muodista.

2010-luvun it-tytöt rakentavat julkisuuskuvaansa sosiaalisessa mediassa tavaramerkkinään hauskanpito ja se, etteivät he ota itseään turhan vakavasti.

Cara Delevingne

Malli, aloitteleva näyttelijä ja vuoden 2013 it girlien ykkösnimi, jolla on 2,7 miljoonaa seuraajaa kuvien jakopalvelu Instagramissa.

Alexa Chung

Tyyli-ikoni, jonka nimellä on myyty kassikaupalla Mulberryn Alexa laukkuja sekä Peter Pan -kauluksilla varustettuja paitoja. Julkaisi juuri ensimmäisen kirjansa It.

Jourdan Dunn

Malli, kolmevuotiaan pojan äiti ja kodin hengetär. Emännöi Well Dunn -kokkausohjelmaansa muusikko Jay-Z:n lifestyle-kanavalla.

Suki Waterhouse

Malli, joka tunnetaan tällä hetkellä parhaiten näyttelijäkomistus Bradley Cooperin tyttöystävänä.

Rita Ora

Laulaja, jota Cara Delevingne "nimittää vaimokkeekseen". Tunnettu räväkän omaperäisestä tyylistään.

Georgia May Jagger

Rolling Stones -keulakuvan Mick Jaggerin ja malli Jerry Hallin tytär, joka tekee töitä mallina.

Coco Sumner

Brittiläisen I Blame Coco -yhtyeen laulaja. Cocon, ristimänimeltään Eliot Pauline Styler Sumnerin, isä on muusikko Sting.

Pixie Geldof

Malli ja muusikko-hyväntekijä Bob Geldofin tytär.

Dree Hemingway

25-vuotias amerikkalainen on siirtynyt mallin töistä elokuviin. Ja kyllä, kirjailija Ernest Hemingway on hänen isoisoisänsä.

Harley Viera Newton

Malli ja yksi New Yorkin halutuimmista dj:stä vuodesta 2010 asti.

Leandra Medine

Supersuositun The Man Repeller -blogin perustaja, jonka talouslehti Forbes nosti viime vuonna 30 vaikutusvaltaisimman trendsetterin listalleen.

Lue myös: Onko sinusta it girliksi?

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!

Ex-missi Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen saivat kolmannen lapsensa lauantaina.

Lauantaina synnyttänyt Essi Pöysti, 30, on julkaissut ensimmäisestä kuvan hänen ja puolisonsa Ville Mäkäläisen, 32, kolmannesta lapsesta.

– Täydellinen pikkuveli täydensi meidän perheen tänään, Essi on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on käyttänyt muun muassa hashtägiä suurirakkaus.

Ville Mäkäläinen kertoi lauantaina Facebook-sivuillaan, että synnytys meni hyvin.

 

Raskaus ei ollut Essille helppo, sillä hän kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko varjosti odotusta aikaisempien keskenmenojen takia.

”Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi enkelivauvaa.”

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Hänellä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle vuonna 2015.