George Clooney. Kuva: Reuters
George Clooney. Kuva: Reuters

Vankkojen huhujen mukaan hurmurinäyttelijä George Clooney, 52, on kihlannut naisystävänsä Amal Alamuddinin, 36, seitsemän kuukauden deittailun jälkeen.

Kihlauutisen jälkeen maailman lehdistössä alettiin etsiä selityksiä moiselle ihmeelle, sillä sitoutumiskammoisena tunnettu George Clooney ei ole ollut "avioituvaa tyyppiä". Näppejään on jäänyt nuolemaan liuta showpainijoita, malleja, tarjoilijoita ja näyttelijöitä, joita Clooney ehti ajeluttaa aikansa Como-järvellä ja muissa romanttisissa kohteissa.

Amal Alamuddin Kuva: MVPhotos

Huhut tuoreesta kihlauksesta perustuvat havaintoihin, joiden mukaan Alamuddinin vasemmassa nimettömässä kiiltelisi valtava timantti. Kuinka maailman tavoitelluin poikamies saadaan vakiintumaan? Tässä pikaopas.

1. Opiskele Oxfordin kuulussa yliopistossa (ja sen jälkeen New Yorkissa) lakia ja ryhdy kansainväliseksi ihmisoikeusjuristiksi. Tuleva rouva Clooney on edustanut muun muassa Wikileaks-perustaja Julian Assangea ja työskennellyt YK:n entisen pääsihteerin Kofi Annanin neuvonantajana.

2. Voita Lontoon kuumin juristi -blogiäänestys. Ilmeisesti Alamuddin on perinyt kauneutensa libanonilaisäidiltään, jota on kuulemma kutsuttu Libanonin Liz Tayloriksi. Älykkyyttä on tullut varmasti myös isältä, joka on eläköitynyt yliopiston professori.

3. Ole itsenäinen uranainen. Koska Alamuddin on tutustunut itse jo moniin A-luokan julkkiksiin, hän ei sokaistunut Clooneyn tähteydestä, ainakin jos on uskominen brittilehti Daily Mailia. Lehden mukaan Alamuddin käytti ikivanhaa taktiikkaa: esitti viileää ja vaikeasti tavoiteltavaa.

– Clooney pyyteli häntä illalliselle, ja hän torjui tämän kahdesti sanoen olevansa liian kiireinen, ennen kuin hyväksyi kolmannen kutsun, nimetön lähde väittää.

Koska naiset tuppaavat lakoamaan hopeaohimoisen näyttelijän edessä, miehen mielestä tällainen viileys on kuulemma virkistävää.

Clooney oli naimissa näyttelijä Talia Balsamin kanssa 1989–1993. Sittemmin hänen kerrotaan todenneen, ettei hän ollut kovin hyvää aviomiesmateriaalia.

Lähteet: Daily Mail, People

Lue myös:

Muistatko nämä George Clooneyn ex-tyttöystävät?

Kuva David Beckhamista riisumassa aurinkolasejaan kuninkaallisiin häihin mennessä levisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Kuvat: Reuters
Kuva David Beckhamista riisumassa aurinkolasejaan kuninkaallisiin häihin mennessä levisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Kuvat: Reuters

Twitter-yleisön mielestä David Beckham oli kuninkaallisten häiden paras osa. 

Koko viikonlopun ajan kansainvälistä mediatilaa on hallinnut yksi ihminen, näyttelijä Meghan Markle, eli nykyinen Sussexin herttuatar Meghan.

Toki Meghanin aviomies prinssi Harry on myös näkynyt kuvissa morsiamensa rinnalla, ja hippusen palstatilaa ovat saaneet esimerkiksi innostuneet sulhaspojat, kirkkaankeltaisissa juhlinut Amal Clooney ja lenkkareita mekon kanssa käyttänyt Serena Williams.

Yksi tyyli-ikoni on kuitenkin jäänyt liian vähälle huomiolle: jalkapallolegenda, tyyli-ikoni ja lukemattomien ihmisten julkkisihastus numero yksi, David Beckham

Jos Twitteriä on uskominen, tummanharmaassa puvussa ja kaksirivisessä vaaleanharmaassa liivissä esiintynyt Beckham oli yksi häiden tärkeimmistä vieraista. 

Eivätkä nämä ole edes hänen häänsä!

Beckham, aina niin ärsyttävän hyvännäköisenä. 

Poskisuukko Beckhamille sai Sir Elton Johnin lipomaan huuliaan.

Mitä Beckhamin tyyliin tulee, siitä tiedetään Voguen mukaan seuraavaa:

Kapealinjainen puku oli Dior Hommelta, ja sen on suunnitellut Kim Jones, joka juuri nimitettiin merkin johtoon alkuvuodesta. Mukava avaus herra Jonesin pääsuunnittelijauralle siis. Pukuun Beckham yhdisti kultaisen taskukellon ja aurinkolasit.

Lisäksi Beckhamilla on tietysti eräänlaisia pysyviä asusteita. Esquire arvelee artikkelissaan, että David Beckham saattaa olla ainoa kuninkaallisten häiden vieras, jolla on tatuointeja kaulassa. 

Beckham paranee vanhetessaan

Kuluneen sanonnan mukaan nainen on kuin viini, eli paranee vanhetessaan (joskaan Alkon asiantuntijan mukaan sanonta ei koske kaikkia viinejä). 43-vuotias Beckham on elävä todiste siitä, että vähintäänkin osa miehistäkin paranee iän myötä. 

Pyörivätkö kellon viisarit David Beckhamin kohdalla eri suuntaan?
Toivoa on!

Siltä varalta, että joku ei vieläkään ole vakuuttunut Beckhamin nousujohteisesta tyylikkyydestä:

David Beckham kymmenen vuotta sitten – sama hymy, vähemmän tukkaa ja tatuointeja.
David Beckham kymmenen vuotta sitten – sama hymy, vähemmän tukkaa ja tatuointeja.

David Beckham 15 vuotta sitten korvakoruineen ja vaalennettuine hiuksineen.
David Beckham 15 vuotta sitten korvakoruineen ja vaalennettuine hiuksineen.

David Beckham 20 vuotta sitten. 1990-luvun lopussa hän suosi keskijakausta.
David Beckham 20 vuotta sitten. 1990-luvun lopussa hän suosi keskijakausta.

 

Kasmir on aiemminkin kertonut kokemastaan epävarmuudesta. Kuva: Heli Blåfield
Kasmir on aiemminkin kertonut kokemastaan epävarmuudesta. Kuva: Heli Blåfield

Laulaja Kasmir kertoo jumaloivansa avopuolisoaan, mutta tunteneensa pariskunnan ikäeron takia riittämättömyyttä.

Vain elämää -ohjelmassa keskustellaan tällä viikolla seksin merkityksestä parisuhteessa. 

Kasmir-nimellä esiintyvä laulaja Thomas Kirjonen, 33, avaa rohkeasti omaa tilannettaan:

– Omassa elämässäni parisuhteessa jossain kohtaa mun halut saattavat olla ihan olemattomat. Siinä ei ole mitään sellaista, että rakkaus olisi kuollut, mutta kyllähän seksi on kumminkin tosi tärkeä osa parisuhdetta. 

Mira Luoti, jonka päivää tällä viikolla vietetään, on Kasmirin kanssa samoilla linjoilla seksin tärkeydestä. 

– Kun lapset tulee, niin joutuu rakentamaan sen ihan uudelleen. Siitä täytyy pitää huolta, hän lisää.

”Olin tosi epävarma meidän parisuhteen alussa.”

Ikäero ja epävarmuus

Kasmir kertoo jaksossa myös tunteneensa parisuhteen aluksi epävarmuutta omasta riittävyydestään. 

– Jumaloin mun avopuolisoa, hän on kaikin tavoin kaunis ihminen. Mutta se ikäero siinä, olin tosi epävarma meidän parisuhteen alussa. 

Kasmir on Iltalehden mukaan seurustellut pari vuotta nyt 21-vuotiaan Julian kanssa. Kasmir harmittelee olleensa välillä ”tosi perseestä”, koska epävarmuus nostaa usein ihmisen ikävimmät piirteet esiin.

Kasmir on aiemminkin puhunut avoimesti epävarmuuden ja riittämättömyyden tunteista. Me Naisten haastattelussa hän kertoi hiljattain kuittailusta, jota sai kavereiltaan kaljuunnuttuaan nuorena.

– Vaikka ihmiset eivät tarkoittaisi pahaa, herkkään paikkaan osuvat sanat satuttavat. Pilkka myrkytti mieltäni ja aiheutti ujoutta ja epävarmuutta. Itsetuntooni jäi syvä särö.