George Clooney. Kuva: Reuters
George Clooney. Kuva: Reuters

Vankkojen huhujen mukaan hurmurinäyttelijä George Clooney, 52, on kihlannut naisystävänsä Amal Alamuddinin, 36, seitsemän kuukauden deittailun jälkeen.

Kihlauutisen jälkeen maailman lehdistössä alettiin etsiä selityksiä moiselle ihmeelle, sillä sitoutumiskammoisena tunnettu George Clooney ei ole ollut "avioituvaa tyyppiä". Näppejään on jäänyt nuolemaan liuta showpainijoita, malleja, tarjoilijoita ja näyttelijöitä, joita Clooney ehti ajeluttaa aikansa Como-järvellä ja muissa romanttisissa kohteissa.

Amal Alamuddin Kuva: MVPhotos

Huhut tuoreesta kihlauksesta perustuvat havaintoihin, joiden mukaan Alamuddinin vasemmassa nimettömässä kiiltelisi valtava timantti. Kuinka maailman tavoitelluin poikamies saadaan vakiintumaan? Tässä pikaopas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Opiskele Oxfordin kuulussa yliopistossa (ja sen jälkeen New Yorkissa) lakia ja ryhdy kansainväliseksi ihmisoikeusjuristiksi. Tuleva rouva Clooney on edustanut muun muassa Wikileaks-perustaja Julian Assangea ja työskennellyt YK:n entisen pääsihteerin Kofi Annanin neuvonantajana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Voita Lontoon kuumin juristi -blogiäänestys. Ilmeisesti Alamuddin on perinyt kauneutensa libanonilaisäidiltään, jota on kuulemma kutsuttu Libanonin Liz Tayloriksi. Älykkyyttä on tullut varmasti myös isältä, joka on eläköitynyt yliopiston professori.

3. Ole itsenäinen uranainen. Koska Alamuddin on tutustunut itse jo moniin A-luokan julkkiksiin, hän ei sokaistunut Clooneyn tähteydestä, ainakin jos on uskominen brittilehti Daily Mailia. Lehden mukaan Alamuddin käytti ikivanhaa taktiikkaa: esitti viileää ja vaikeasti tavoiteltavaa.

– Clooney pyyteli häntä illalliselle, ja hän torjui tämän kahdesti sanoen olevansa liian kiireinen, ennen kuin hyväksyi kolmannen kutsun, nimetön lähde väittää.

Koska naiset tuppaavat lakoamaan hopeaohimoisen näyttelijän edessä, miehen mielestä tällainen viileys on kuulemma virkistävää.

Clooney oli naimissa näyttelijä Talia Balsamin kanssa 1989–1993. Sittemmin hänen kerrotaan todenneen, ettei hän ollut kovin hyvää aviomiesmateriaalia.

Lähteet: Daily Mail, People

Lue myös:

Muistatko nämä George Clooneyn ex-tyttöystävät?

Sisältö jatkuu mainoksen alla