George Clooney. Kuva: Reuters
George Clooney. Kuva: Reuters

Vankkojen huhujen mukaan hurmurinäyttelijä George Clooney, 52, on kihlannut naisystävänsä Amal Alamuddinin, 36, seitsemän kuukauden deittailun jälkeen.

Kihlauutisen jälkeen maailman lehdistössä alettiin etsiä selityksiä moiselle ihmeelle, sillä sitoutumiskammoisena tunnettu George Clooney ei ole ollut "avioituvaa tyyppiä". Näppejään on jäänyt nuolemaan liuta showpainijoita, malleja, tarjoilijoita ja näyttelijöitä, joita Clooney ehti ajeluttaa aikansa Como-järvellä ja muissa romanttisissa kohteissa.

Amal Alamuddin Kuva: MVPhotos

Huhut tuoreesta kihlauksesta perustuvat havaintoihin, joiden mukaan Alamuddinin vasemmassa nimettömässä kiiltelisi valtava timantti. Kuinka maailman tavoitelluin poikamies saadaan vakiintumaan? Tässä pikaopas.

1. Opiskele Oxfordin kuulussa yliopistossa (ja sen jälkeen New Yorkissa) lakia ja ryhdy kansainväliseksi ihmisoikeusjuristiksi. Tuleva rouva Clooney on edustanut muun muassa Wikileaks-perustaja Julian Assangea ja työskennellyt YK:n entisen pääsihteerin Kofi Annanin neuvonantajana.

2. Voita Lontoon kuumin juristi -blogiäänestys. Ilmeisesti Alamuddin on perinyt kauneutensa libanonilaisäidiltään, jota on kuulemma kutsuttu Libanonin Liz Tayloriksi. Älykkyyttä on tullut varmasti myös isältä, joka on eläköitynyt yliopiston professori.

3. Ole itsenäinen uranainen. Koska Alamuddin on tutustunut itse jo moniin A-luokan julkkiksiin, hän ei sokaistunut Clooneyn tähteydestä, ainakin jos on uskominen brittilehti Daily Mailia. Lehden mukaan Alamuddin käytti ikivanhaa taktiikkaa: esitti viileää ja vaikeasti tavoiteltavaa.

– Clooney pyyteli häntä illalliselle, ja hän torjui tämän kahdesti sanoen olevansa liian kiireinen, ennen kuin hyväksyi kolmannen kutsun, nimetön lähde väittää.

Koska naiset tuppaavat lakoamaan hopeaohimoisen näyttelijän edessä, miehen mielestä tällainen viileys on kuulemma virkistävää.

Clooney oli naimissa näyttelijä Talia Balsamin kanssa 1989–1993. Sittemmin hänen kerrotaan todenneen, ettei hän ollut kovin hyvää aviomiesmateriaalia.

Lähteet: Daily Mail, People

Lue myös:

Muistatko nämä George Clooneyn ex-tyttöystävät?

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.