Ruotsin pikku prinsessa Victoria poseerasi kolmelle, tarkoin valitulle valokuvaajalle Sollidenin linnan pihalla väliin kiukustuneena, väliin koko touhuun ikävystyneenä.
Ikävystyneiltä eivät sen sijaan näyttäneet kuningatar Silvia eikä Kaarle Kustaa, joskin pikku Victorian syntymä on asettanut heidänkin elämäänsä uusia kysymyksiä.

Pikku Victorian kannalta tärkein kysymys on tietenkin, kenestä kummit. Kummisedistä ei vielä ole ollut puhetta, silä vanhan tavan mukaan hovi julkistaa kummisetien nimet aivan viime tipassa.

Kummitätejä on sen sijaan veikkailtu. Ehdolla ovat Tanskan kuningatar Margareeta ja Belgian Fabiola, josta Silvia itse pitää suunnattomasti. Myös Norjan Sonja on nimetty yhdeksi ehdokkaaksi.

Ristiäispuku on myös pohdinnan aiheena. Pikku Victoria kastetaan kuitenkin todennäköisesti isänsä, Kaarle Kustaan ristiäismekossa. Ristiäisethän ovat syyskuun 27. päivänä, jolloin myös otetaan esille 1600-luvun lopulta peräisin oleva valtava hopeamalja, jota käytetään kastemaljana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuningaspari tekee lokakuun lopulla virallisen valtiovierailun Saksaan. Jo nyt mietitään, miten matka järjestyy Victorian osalta. Silvia imettää lastaan, joten pakolliset imetystauot on ilman muuta otettava huomioon ohjelmaa laadittaessa.
Tällä hetkellä kuningaspari viettää kuitenkin vauvalomaa kesälinnassaan, Sollidenissa, Öölannin saarella. Kaarle Kustaakin on isyyslomalla elokuun loppuun, jonka jälkeen hänen velvollisuutena alkavat. Kuningatar Silvia sen sijaan viipyy äitiyslomallaan pitempään – ainakin siihen asti, kunnes kuningaspari muuttaa Sollidenista takaisin kuninkaanlinnaan syyskuun lopulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla