Kuvausten jälkeen Krista on vaihtanut muutaman kerran kuulumisia Chocon kanssa. Sami kertoo olleensa yhteydessä Fannyyn. Kuva: Liv
Kuvausten jälkeen Krista on vaihtanut muutaman kerran kuulumisia Chocon kanssa. Sami kertoo olleensa yhteydessä Fannyyn. Kuva: Liv

Matka Temptation Islandilla oli raskas, mutta Kristan ja Samin mielestä se kuitenkin vahvisti heidän suhdettaan.

Temptation Island Suomen kaikkien pariskuntien kohtalot ovat nyt selvillä. Kajaanilaisten Krista Tampion, 25, ja Sami Tuomaisen, 29, suhteen tulevaisuus pysyi arvoituksena aivan sarjan loppuun saakka.

Vaikka pari lopulta lähti kotimatkalle yhdessä, viimeinen iltanuotio päättyi ristiriitaisiin tunnelmiin. Päätösjaksossa Sami kosi Kristaa, vaikka nainen oli juuri myöntänyt ihastuksensa sinkkumies Chocoon.

Krista pyysikin eteensä polvistunutta Samia nousemaan takaisin ylös.

– Uskon, että meillä on vielä aika paljon asioita, joita pitää selvittää, ja en toistaiseksi ainakaan voi vielä vastata myöntävästi. Meillä on vielä paljon puhuttavaa, hän perusteli rukkasten antamista.

Viettelysten kuplassa

Sami ja Krista olivat päättäneet, että Temptation Islandilla selviää heidän neljä vuotta kestäneen suhteensa kohtalo: joko he menevät naimisiin tai jatkavat eri teille.

Nyt, viitisen kuukautta ohjelman kuvausten päättymisen jälkeen, pari on onnellisesti yhdessä. He ovat muuttaneet uuteen kotiin ja seuraavat 13-viikkoisen amerikanbulldogin ja pitbullin sekoituksen, Sir Pablon, puuhasteluja.

– Olemme palanneet suhteessamme oikeastaan siihen, missä olimme ennen reissua. Kaikki on ennallaan, ja suhde voi hyvin, Sami kertoo.

He kuvailevat reissua kaksijakoiseksi: matkalla riitti sekä hauskoja että raskaita hetkiä.

– En vaihtaisi kokemusta mihinkään. Reissu oli hyvä ja mieleenpainuvia hetkiä oli paljon, mutta olihan se henkisesti älyttömän raskasta. Vaikka en vaihtaisi sitä pois, en myöskään lähtisi toista kertaa, Krista kertoo.

– Siellä ollaan kuplassa, eikä katsoja varmaan edes pysty käsittämään sitä henkistä puolta. Tunteet muuttuvat voimakkaiksi, eikä sillä tavalla käyttäytyisi normielämässä, hän kuvailee.

Paljon puhetta

Arkeen palaamisessa auttoivat rutiinit ja normaali vapaus, jota Temptation Islandin valvotuissa olosuhteissa ei ollut.

Viimeiseltä iltanuotiolta pari lähti selvitettävien asioiden kanssa, ja keskustelu matkasta on jatkunut tähän saakka. Ensimmäiset pari viikkoa olivat intensiivisimmät.

– Puhuimme päivittäin ja kertasimme tapahtumia ja kokemuksiamme. Se puhuttaa edelleen. Kolmessa ja puolessa viikossa tapahtui paljon, ja vieläkin mieleen muistuu välillä, että siellä tapahtui näin, Krista kertoo.

Pari on katsonut suurimman osan sarjan jaksoista. Yllätyksiä ei ole tullut, sillä he ovat kertoneet toisilleen avoimesti tapahtumista.

Kokemus vahvisti

Samin kosinnasta on nyt viisi kuukautta, eikä Krista ole vastannut siihen vieläkään.

– Olin myöntänyt ihastukseni Chocoon, ja halusin selvittää oman pääni ennen kuin vastaan. Olisi ollut väärin Samia kohtaan suostua kosintaan, Krista kertoo.

Sitä paitsi pari on jo valmiiksi kihloissa, ollut muutaman vuoden, ja Krista on jo kertaalleen vastannut myöntävästi. Päätös naimisiinmenosta pitää.

– Häät ovat joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin. Hääpäivää emme ole lyöneet lukkoon. Tänä vuonna emme kuitenkaan enää ehdi naimisiin.

– Olen oikein tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseen. Asiat menevät hyvin tällä tavalla, eikä papin aamenella ole niin kiire, Krista sanoo.

Krista ja Sami pitivät suhdettaan hyvänä jo ennen ohjelmaan osallistumista, ja viime kuukausina tunne on vain vahvistunut.

– Reissu viimeistään herätti siihen, että Krista on se ihminen, jonka kanssa haluan viettää loppuelämäni. Toista samankaltaista ei ole, ja meidät on veistetty samasta puusta, Sami sanoo.

– Suhteemme on vahvempi kuin reissuun lähtiessä, mutta ei se ole muuttunut dramaattisesti mihinkään suuntaan, hän toteaa.

Katso klippi päätösjaksosta:

2064560

Lue myös:

Temptation Island -Krista antautuu Chocon suudelmille: ”Mä olen avoin kaikille lopputuloksille”

Temptation Island -pari Aki ja Rita: ”Yhdessä meistä löytyy herkkä puoli”

Temptation Island -Sami murtuu nähtyään videon kumppanistaan: ”Sattuu helvetisti”