Muusikko kertoi Radio Suomipopilla, että tajusi kärsivänsä burnoutista vasta terapeutin luona.

Krista Siegfrids, 29, edusti Suomen vuoden 2013 Euroviisuissa. Vuosi oli laulajalle raskas, ja kilpailun jälkeenkin hänen kalenterinsa oli buukattu täyteen.

– Olin todella poikki Euroviisujen jälkeen, olin poikki jo finaalin jälkeen. Mutta sitten alkoi rundi, ja tein paljon keikkaa myös Euroopassa. Nukuin tosi vähän ja olin koko ajan kipeänä. Yhdessä vaiheessa olin, että mitä helvettiä! En jaksa enää. Hain apua, koska olin niin hukassa ja väsynyt, Krista kertoi Radio Suomipopilla.

Vaikka kroppa ja mieli viestivät siitä, ettei kaikki ole hyvin, Krista tajusi vasta terapeutilla kärsivänsä burnoutista. Aikaisemmin hän oli ihmetellyt, miksi on jatkuvasti niin väsynyt eikä mikään tunnu kivalta.

Jälkikäteen hän on ymmärtänyt, että uupumukseen johti se, että hän suostui kaikkeen, mihin häntä pyydettiin.

– Sanoin joo kaikkeen: keikoille, haastatteluille, hyväntekeväisyysjutuille. Se oli liikaa.

Julkisuudessa Krista tunnetaan energisenä ja iloisena ihmisinä. Krista kertookin, että hän salasi uupumuksensa tarkoituksella.

– Mun on pakko myöntää, että en halunnut kertoa siitä ihmisille, koska se tuntui nololta. Se tuntui liian raskaalta, enkä kestänyt sitä, että jengi olis ollut, että voi raukkaa. Nyt vasta kun olen päässyt siitä yli, pystyn puhumaan asiasta.

Krista kertoo burnoutista toipumisen jälkeen hidastaneensa tahtia, minkä takia myös levynteossa on kestänyt kaksi vuotta.

Lue myös:

Krista Siegfrids: "Olen onnellinen, että olen elossa"

Krista Siegfrids paljastavista kuvistaan: "Se on nykypäivää"

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.