Krista Siegfridsia kosittiin lomalla Malediiveilla. Kuva, kesä 2014: Sakari Majantie
Krista Siegfridsia kosittiin lomalla Malediiveilla. Kuva, kesä 2014: Sakari Majantie

Krista Siegfrids kertoi ilouutisesta sosiaalisessa mediassa.

Laulaja Krista Siegfrids, 28, ja radiojuontaja Janne Grönroos ovat menneet kihloihin. Krista paljastaa ilouutisen Instagram-kuvalla ja Facebookissa.

"DIIING DOOONG! Hän kosi... Ja minä sanoin TOTTA HITOSSA!!!" Krista kirjoitti Instagram-kuvaansa, jossa esittelee hänen ja tulevan puolisonsa kihlasormukset.

Pariskunta on seurustellut pitkään, melkein kymmenen vuotta. Vielä kesällä Krista kertoi, ettei kosintaa ollut kuulunut, vaikka Janne oli sellaista lupaillut jo Euroviisujen 2013 aikaan.

– Kosintaa ei ole kuulunut, joten otetaan sen suhteen iisisti, hän sanoi Me Naisten haastattelussa.

Huumori hurmasi Kristan

Vuonna 2013 Krista kertoi Me Naisille rakastuneensa huumorintajuiseen ja hauskaan poikaan, Janneen, jo opiskeluvuosinaan Vaasassa.

– En vaihda poikaystävää koko ajan. Janne on kiltti ja jaksaa tsempata mua. Hän on ykkösfanini. Pitkän suhteemme salaisuus on varmaankin siinä, että ­puhumme paljon, eikä mikään jää kaivelemaan, Krista kertoi.

Lisää Kristasta:

Krista Siegfrids: "Kosintaa ei ole kuulunut"

Krista Siegfrids: "Olen onnellinen siitä, että olen elossa"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!