Krista Siegfrids on hankkinut näyttävät housunsa Lontoosta. Kuva: Sakari Majantie
Krista Siegfrids on hankkinut näyttävät housunsa Lontoosta. Kuva: Sakari Majantie

Krista Siegfridsin elämässä kaikki on tällä hetkellä kohdillaan: työ, parisuhde ja muu elämä.

Laulaja Krista Siegfrds, 28, on rentoutunut kesällä kavereiden mökeillä, koska omaa mökkiä naisella ei ole. Kaskisista kotoisin oleva Krista rakastaa merta ja rentoutuu parhaiten luonnon äärellä. Syksyllä hän lähtee viikon minilomalle Barcelonaan.

– Minulla on ollut ihan paras kesä. Työ ja parisuhde ja muukin elämä ovat balanssissa, hän kertoi The Voice Kids: Plan-show -erikoisjakson kuvauksissa Turussa.

Räväkkä Krista tykkää välillä näpäyttää häntä inhoavia ihmisiä. Toukokuussa hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään ilman housuja. ”Tämä kuva on omistettu vihaajille. Minulla ei ole housuja, enkä aiokaan pukea niitä. Jos seuraat minua, sinun on vain katsottava tätä takapuolta, jota haukut läskiksi", Krista kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Kristan viesti on, että hän aikoo pukeutua jatkossakin miten lystää ja olla halutessaan ilman housuja.

Personal trainerinsa Jucci Hellströmin kanssa treenaava Krista hän on postaillut kesällä ahkerasti kuvia itsestään erilaisissa voimisteluasennoissa.

– Olen urheiluhullu. Löydän aina ajan liikunnalle vaikka päivät ovat pitkiä, lapsena telinevoimistelua harrastanut Krista kertoo.

Pitkässä parisuhteessa radiojuontaja Janne Grönroosin kanssa ei ole toistaiseksi tulossa muutoksia, vaikka Janne lupailikin kosia jo vuoden 2013 Euroviisujen aikoihin.

– Kosintaa ei ole kuulunut, joten otetaan sen suhteen iisisti, hän nauraa.

Lue myös:

Vähentävätkö nämä Krista Siegfridsin alusvaatekuvat ulkonäköpaineitasi?

Mikä on ruotsin kielen kaunein sara, Krista Siegfrids ja Silvia Modig?

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.