Krista Siegfrids on hankkinut näyttävät housunsa Lontoosta. Kuva: Sakari Majantie
Krista Siegfrids on hankkinut näyttävät housunsa Lontoosta. Kuva: Sakari Majantie

Krista Siegfridsin elämässä kaikki on tällä hetkellä kohdillaan: työ, parisuhde ja muu elämä.

Laulaja Krista Siegfrds, 28, on rentoutunut kesällä kavereiden mökeillä, koska omaa mökkiä naisella ei ole. Kaskisista kotoisin oleva Krista rakastaa merta ja rentoutuu parhaiten luonnon äärellä. Syksyllä hän lähtee viikon minilomalle Barcelonaan.

– Minulla on ollut ihan paras kesä. Työ ja parisuhde ja muukin elämä ovat balanssissa, hän kertoi The Voice Kids: Plan-show -erikoisjakson kuvauksissa Turussa.

Räväkkä Krista tykkää välillä näpäyttää häntä inhoavia ihmisiä. Toukokuussa hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään ilman housuja. ”Tämä kuva on omistettu vihaajille. Minulla ei ole housuja, enkä aiokaan pukea niitä. Jos seuraat minua, sinun on vain katsottava tätä takapuolta, jota haukut läskiksi", Krista kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kristan viesti on, että hän aikoo pukeutua jatkossakin miten lystää ja olla halutessaan ilman housuja.

Personal trainerinsa Jucci Hellströmin kanssa treenaava Krista hän on postaillut kesällä ahkerasti kuvia itsestään erilaisissa voimisteluasennoissa.

– Olen urheiluhullu. Löydän aina ajan liikunnalle vaikka päivät ovat pitkiä, lapsena telinevoimistelua harrastanut Krista kertoo.

Pitkässä parisuhteessa radiojuontaja Janne Grönroosin kanssa ei ole toistaiseksi tulossa muutoksia, vaikka Janne lupailikin kosia jo vuoden 2013 Euroviisujen aikoihin.

– Kosintaa ei ole kuulunut, joten otetaan sen suhteen iisisti, hän nauraa.

Lue myös:

Vähentävätkö nämä Krista Siegfridsin alusvaatekuvat ulkonäköpaineitasi?

Mikä on ruotsin kielen kaunein sara, Krista Siegfrids ja Silvia Modig?

Sisältö jatkuu mainoksen alla