Krista Siegfrids on hankkinut näyttävät housunsa Lontoosta. Kuva: Sakari Majantie
Krista Siegfrids on hankkinut näyttävät housunsa Lontoosta. Kuva: Sakari Majantie

Krista Siegfridsin elämässä kaikki on tällä hetkellä kohdillaan: työ, parisuhde ja muu elämä.

Laulaja Krista Siegfrds, 28, on rentoutunut kesällä kavereiden mökeillä, koska omaa mökkiä naisella ei ole. Kaskisista kotoisin oleva Krista rakastaa merta ja rentoutuu parhaiten luonnon äärellä. Syksyllä hän lähtee viikon minilomalle Barcelonaan.

– Minulla on ollut ihan paras kesä. Työ ja parisuhde ja muukin elämä ovat balanssissa, hän kertoi The Voice Kids: Plan-show -erikoisjakson kuvauksissa Turussa.

Räväkkä Krista tykkää välillä näpäyttää häntä inhoavia ihmisiä. Toukokuussa hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään ilman housuja. ”Tämä kuva on omistettu vihaajille. Minulla ei ole housuja, enkä aiokaan pukea niitä. Jos seuraat minua, sinun on vain katsottava tätä takapuolta, jota haukut läskiksi", Krista kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Kristan viesti on, että hän aikoo pukeutua jatkossakin miten lystää ja olla halutessaan ilman housuja.

Personal trainerinsa Jucci Hellströmin kanssa treenaava Krista hän on postaillut kesällä ahkerasti kuvia itsestään erilaisissa voimisteluasennoissa.

– Olen urheiluhullu. Löydän aina ajan liikunnalle vaikka päivät ovat pitkiä, lapsena telinevoimistelua harrastanut Krista kertoo.

Pitkässä parisuhteessa radiojuontaja Janne Grönroosin kanssa ei ole toistaiseksi tulossa muutoksia, vaikka Janne lupailikin kosia jo vuoden 2013 Euroviisujen aikoihin.

– Kosintaa ei ole kuulunut, joten otetaan sen suhteen iisisti, hän nauraa.

Lue myös:

Vähentävätkö nämä Krista Siegfridsin alusvaatekuvat ulkonäköpaineitasi?

Mikä on ruotsin kielen kaunein sara, Krista Siegfrids ja Silvia Modig?

Naisystävä Katja ei aio esiintyä suuremmin miehensä rinnalla julkisuudessa.

Laulaja Ressu Redford, 56, esitteli torstai-iltana uuden naisystävänsä Katjan ravintola Pincho Nationin avajaisissa Turussa.

– Hyvin menee ja kesää vietetään yhdessä. Kesän kohokohta on nyt, kun aurinko paistaa, Ressu jutteli.

Silminnähden rakastunut pariskunta on seurustellut jo jonkin aikaa. Katja on käynyt miehensä keikoilla ja myönsi ihastuneensa tämän huumorintajuun.

– Muun muassa siihen, hän virnisti.

Katja totesi myös, ettei aio esiintyä julkisuudessa isommin, vaan aikoo pysytellä yksityishenkilönä. Hän kertoi työskentelevänsä ”aivan eri alalla” kuin Ressu.

– Minä olen syntyperäinen turkulainen, ja Katja on tästä läheltä, Ressu lisäsi.

Ressu Redford oli naimisissa lähes 20 vuotta Nina Björkfeltin kanssa. Pari erosi virallisesti joulukuussa 2016. Heillä on kaksi poikaa: vuonna 1998 syntynyt Frans ja vuonna 2000 syntynyt Elliot.

Kahdeksan naista kertoo CNN:n artikkelissa Morgan Freemanin kosketelleen heitä ja kommentoineen heidän ulkonäköään. Freeman pahoittelee tapahtunutta. 

Hollywood-tähti toisensa jälkeen on syytettynä seksuaalisesta häirinnästä. Tällä kertaa epämiellyttäviä asioita kerrotaan näyttelijä Morgan Freemanista, 80. 

Kahdeksan naista kertoo uutiskanava CNN:n verkkojutussa, että Freeman on käyttäytynyt heitä kohtaan sopimattomasti tai häirinnyt heitä. CNN haastatteli myös kahdeksaa muuta ihmistä, jotka eivät ole joutuneet häiritsevän käytöksen kohteiksi, mutta ovat todistaneet sitä. 

Haastateltavien mukaan Freeman on muun muassa kosketellut heitä vastoin heidän tahtoaan, tuijottanut heitä häiritsevästi ja kommentoinut toistuvasti heidän ulkonäköään ja vaatteitaan.

Syytökset koskevat ainakin elokuvien Tyylikäs lähtö (kuvattu 2015) ja Suuri puhallus (kuvattu 2012) kuvauksia. Haastateltavat kertoivat välttäneensä esimerkiksi ihonmyötäisiä vaatteita välttyäkseen Freemanin epämiellyttävältä huomiolta. Kaikki eivät olleet kertoneet tapahtuneista asioista eteenpäin, koska pelkäsivät työnsä puolesta. 

”Se ei koskaan ollut tarkoitukseni.”

CNN:n artikkelin julkaisun jälkeen Morgan Freeman julkaisi tiedotteen, jossa pahoittelee tapahtunutta: ”Kaikki, jotka ovat työskennelleet kanssani tietävät, etten ole sellainen, että loukkaisin ketään tarkoituksella tai tietoisesti tekisin kenenkään olon epämukavaksi. Pyydän anteeksi kaikilta, jotka ovat tunteneet olonsa epämiellyttäväksi tai kokeneet tulleensa kohdelluksi epäkunnioittavasti – se ei koskaan ollut tarkoitukseni.”

Selvitys Freemanin käytöksestä sai alkunsa, kun Freeman kommentoi Tyylikäs lähtö -elokuvan mediatilaisuudessa CNN:n toimittaja Chloe Melasin raskausvatsaa muun muassa sanomalla:

– Olisinpa tuolla!

Melas halusi selvittää, olivatko hänen Freemanilta saamansa kommentit vain yksittäistapaus. Kun CNN otti yhteyttä lukuisiin ihmisiin juttua varten, osalla oli vain myönteistä sanottavaa Freemanista, ja osa tiesi heti itse nimetä Freemanin, kun toimittaja kysyi häirinnästä kuvauksissa sanomatta, kenestä on kyse.