Sori Leonardo, 39! Ryppysi eivät lisää charmiasi nuorten naisten silmissä. Kuva: MV-photos
Sori Leonardo, 39! Ryppysi eivät lisää charmiasi nuorten naisten silmissä. Kuva: MV-photos

Mies! Kun täytät 39, sinusta tulee naisten silmissä näkymätön.

Keski-ikäisten naisten sanotaan usein muuttuvan näkymättömiksi työelämässä ja parisuhdemarkkinoilla, mutta samat ongelmat koskevat miehiäkin.

Tuoreen tutkimuksen mukaan yli 39-vuotiailla miehillä ei ole jakoa nuorten naisten keskuudessa. Kun mies siis saavuttaa tuon iän, hän ei enää  vetoa naisiin seksuaalisessa mielessä.

Nelikymppiset miehet voivat olla mielestään parhaassa iässä, mutta nuorempien naisten silmissä he ovat isähahmoja, eivät potentiaalisia kuumia petikumppaneita – vaikka he olisivat pitäneet kroppansa kunnossa ja käyttäneet ryppyvoidetta.

Ensimmäinen merkki näkymättömyydestä on se, etteivät naisten päät käänny entiseen malliin baareissa. Luotaantyöntäviksi piirteiksi vanhemmissa miehissä nimettiin tutkimuksessa muun muassa harmaantuva hiukset ja orastava kaksoisleuka. Myös oheneva tukka ja huonot hampaat miellettiin piirteiksi, jotka saivat nuorempien naisten katseet väistämään kohdetta.

Tyköveto ei kuitenkaan liity pelkästään ulkoisiin piirteisiin. Tutkimukseen haastatellut naiset sanoivat, että vanhemmat miehet tulkitaan automaattisesti usein jo vakiintuneiksi, eli heidän lähestymiseensä ei kannata haaskata aikaa.

Ennen kuin nelikymppiset miehet lopullisesti masentuvat, kannattaa pohtia tätä faktaa: kyseisen tuhat ihmistä kattaneen tutkimuksen on tehnyt taho on manchesterilainen hiusklinikka. Tuloksiin kannattaa suhtautua siis terveen varauksellisesti. 

Mitä mieltä itse olet, kumpi on kuumempi?

Leonardo DiCaprio

Nuorena... vai nyt, 39-vuotiaana?

Bradley Cooper

Nuorena... vai nyt, 39-vuotiaana?

David Beckham

Nuorena... vai nyt, 39-vuotiaana?

Robbie Williams

Nuorena... vai nyt, 40-vuotiaana?

Brad Pitt

Nuorena... vai nyt, 50-vuotiaana?

Lue myös:

David Beckhamin uusin kirja muistuttaa lähinnä mallikansiota

Tutkimus: Tämän ikäisenä nainen ansaitsee eniten

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika