Kasmir kertoo Helsingin Sanomille, miten Axl Smithin seksivideokohu on vaikuttanut hänen elämäänsä.

Muusikko Kasmir eli Thomas Kirjonen, 31, kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa, ettei ole poistunut kotoaan viimeiseen puoleentoista viikkoon, sen jälkeen, kun Helsingin käräjäoikeus antoi tuomionsa Axl Smithin salakuvausjutussa.

Jutussa kerrotaan, että tapahtumat ovat saaneet Kasmirin niin pois tolaltaan, että ruokakaupassa käymisestäkin ovat huolehtineet tyttöystävä, läheiset sekä ruokalähettifirma. Tapauksen vuoksi Kasmir jätti kesken Tanssii tähtien kanssa -kilpailun, ja radioyhtiöt ovat laittaneet hänen kappaleensa soittokieltoon.

Kasmir oli todistajana oikeudessa, koska hän oli nähnyt ystävänsä ja bändikaverinsa Axl Smithin salaa kuvaamia seksivideoita. Nyt on selvinnyt, että Smith kuvasi myös Kasmiria.

Käräjäoikeuden virheen vuoksi myös asianomistajien nimiä tuli julki, koska ne oli unohdettu poistaa oikeuden päätöksestä. Viestimet eivät maininneet uhrien nimiä, kunnes viime viikonloppuna viihdesivusto Stara kertoi Kasmirin joutuneen salakuvauksen kohteeksi. Samalla tuli ilmi, että ainoa Haippirinki-nimisessä Whatsapp-ryhmässä julkaistu seksivideo oli kuvattu Kasmirista. Viestiryhmään kuului Kasmirin bändin jäseniä.

Kasmir kertoo Helsingin Sanomille, että Axl Smith lähetti videon ryhmään keväällä 2015. Ovenraosta kuvatulla videolla näkyi, että mies ja nainen harrastivat seksiä.

– Miten minun ystäväni voi tehdä mulle näin, Kasmir kertoo jutussa miettineensä videon nähtyään.

– Sanoin, että mitä helvettiä! Poista se sieltä, ja poista se kännykästäsi! Ei ole mikään parhain fiilis tietää, että ystävälläsi on tällaista materiaalia kännykässään. Siitä tulee todella ahdistava, voisi sanoa, että ällöttäväkin fiilis.

”Ei ole mikään parhain fiilis tietää, että ystävälläsi on tällaista materiaalia kännykässään.”

Hänen mukaansa kukaan muukaan bändin jäsenistä ei hyväksynyt Smithin toimintaa. Kasmir tai kukaan muukaan ei kuitenkaan tehnyt asiasta rikosilmoitusta, koska videon sisältö oli arkaluontoista. Lisäksi hän halusi suojella videolle joutunutta naista. Ja tietenkin Axl oli hänen ystävänsä.

Myöhemmin kesällä Smith näytti kiertuebussissa puhelimestaan kaksi videoklippiä, joissa hän itse harrasti seksiä naisen kanssa. Smith tuomittiin ehdolliseen vankeuteen vuodeksi ja kahdeksi kuukaudeksi 30 salakatselusta, kahdesta yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä ja neljästä kunnianloukkauksesta.

– Olen kironnut sitä päivää, kun olen ikinä tutustunut siihen. Mutta toisaalta kaikki tunteet ovat juuri nyt niin pinnassa. Pystynkö ikinä suhtautumaan siihen enää mitenkään? Kasmir pohtii haastattelussa suhdettaan Smithiin.

Vierailija

Kotiinsa eristäytynyt Kasmir HS:lle Axl Smithistä: ”Olen kironnut sitä päivää, kun olen ikinä tutustunut siihen”

Niin. AXL kuvasi aktejaan ja kaverikin sai siinä osansa. Mutta kaveri oli myös katsellut noita videoita, joiden tiesi olevan salaa kuvattuja. Kaikki asiat kolahtaa aina silloin, kun ne kolahtaa omaan nilkkaan. On helppo rottien tunkeutua toisten elämään rikosten keinoin ja pitää toista tyhmänä, kun toinen ei tiedä minkä kohteeksi on joutunut. Eihän kukaan terve voi kuvitella, että joku todellakin tekisi tuollaista? Salakatselua hänen omassa kotonaan, salakuuntelua hänen omassa kotonaan. Että...
Lue kommentti

Hanna-Maria ja Anssi ovat tehneet häiden jälkeen myös avioehdon.

Entinen MM-kilpauimari Hanna-Maria Seppälä, 33, on avioitunut pitkäaikaisen kumppaninsa, liikemies Anssi Hintsan, 56, kanssa. Hanna-Maria vahvistaa asian Me Naisille puhelimitse.

– Pitää paikkansa, olemme menneet vuoden alussa naimisiin, Hanna-Maria kertoo.

Sen enempää yksityiskohtia häistä Hanna-Maria ei halua paljastaa. Hän haluaa pitää häiden kokoon ja järjestämispaikkaan liittyvät asiat vain lähipiirinsä tiedossa.

Hanna-Marian ja Anssin avioitumisesta kertoi ensimmäisenä Seiska. Lehden maistraatilta saamien tietojen mukaan pariskunta on tehnyt häiden jälkeen avioehdon, joka on rekisteröity maistraattiin elokuun lopulla. Asia vahvistetaan maistraatista myös Me Naisille. Sopimuksen mukaan pariskunta asteli avioon tammikuun 31. päivä.

Pariskunta kihlautui vuonna 2016 Havajilla. He asuvat yhdessä Helsingissä.

Hanna-Marialla ja Anssilla on 23 vuotta ikäeroa. Vuonna 2016 Hanna-Maria kertoi Eeva-lehdelle, että hänen ja Anssin suhde aiheutti aikoinaan monenlaisia reaktioita.

– Ymmärrän, että suhteemme oli monelle yllätys. Itselleni asia on ollut alusta saakka aivan luonnollinen juttu, sillä mielestäni rakkaudessa ikäerolla ei ole merkitystä. Tärkeintä on se, mitä löytyy korvien välistä ja mitä tuntee sydämessään, Hanna-Maria kertoi haastattelussa.

Anssilla on viisi lasta edellisestä liitostaan. Hän on viime vuonna menehtyneen urheilu- ja F1-lääkäri Aki Hintsan veli.

Anneliga

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Mitä ihmeellistä tässä on. Jos naisella sattuu olemaan nuorenpi mies, pidetään sitä kummajaisena naista puumana, mutta kun miehellä on puolet nuorenpi vaimo, niin sehän onkin hyväksyttävää. Treffisivustot on täynnä ukonrahjuksia, joiden mielestä heillä on velvollisuus hakea nuorta, vaikka omat edelletykset ei ole edes itseä vanhenpaan.
Lue kommentti

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, ahdistuu tilanteissa, joissa ympärillä on paljon vieraita ihmisiä, joiden kanssa pitäisi small talkata.

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, oli varsinkin uransa alussa niin sisäänpäinkääntynyt, että räppäsi lavalla selkä yleisöön päin.

– Vaimokin on sanonut, että olen haastavin hänen tuntemistaan ihmisistä, mutta toisaalta minun kanssani ei ole kuulemma koskaan tylsää.

Mikko on yksi tämän syksyn Vain elämää -tähdistä. Ennen kuvausten alkamista uran alkuajoilta tutut tuntemukset ja jännitys nousivat pintaan.

– Ahdistus tai jännitys eivät liity enää esiintymiseen, vaan ennemmin uusiin sosiaalisiin tilanteisiin. Minulle isot tilaisuudet, joissa pitää moikkailla puolituntemattomia ihmisiä ja käyttäytyä tiettyjen sosiaalisten normien mukaisesti ovat ahdistavia, päivätyönään levy-yhtiön tuotantopäällikkönä työskentelevä Mikko selvittää.

Nuoruudessa ahdistuskohtaukset tuntuivat fyysisinä. Pahimmillaan Mikko pelkäsi saavansa sydänkohtauksen.

– Yritin rauhoittaa mieltä, mutta en saanut fyysisiä oireita kuriin.

Myöhemmin kivikasvoisuudesta ja introverttiydestä on tullut Pyhimyksen tavaramerkkejä. Mikko on pystynyt pysymään tinkimättömänä siinä, että hän pyrkii aina olemaan oma itsensä, vaikka ympäristö asettaisi paineita olla sosiaalinen ja hymyilevä.

– En ole lähtenyt tekemään kaupallista menestyäkseni, enkä esittelemään lavalla itseäni. Kerron tarinoita.

Mies arvelee, että introverttiydestä ei ole ollut läheisimmissä ihmissuhteissa haittaa.

– Olen hyvä ihmistuntija, ja tunnistan kyllä ihmiset, joiden kanssa voin olla oma itseni.

Millainen oli Mikon lapsuus helsinkiläisessä lähiössä? Miten Mikko selätti ahdistuksensa ja miten hän hallitsee sitä nykyään? Mitä Mikko ajattelee isyydestä? Lue Mikon haastattelu kokonaisuudessaan tämän linkin kautta. Voit lukea jutun myös Me Naisten uusimmasta numerosta 38/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.