Joan Rivers vuonna 2008. Kuva: Reuters
Joan Rivers vuonna 2008. Kuva: Reuters

Koomikko Joan Riversin virallinen kuolinsyy on selvinnyt. Viranomaisten mukaan hoitovirhettä ei tehty.

Syyskuussa 81-vuotiaana kuolleen koomikko Joan Riversin kuolinsyyn tutkinta on saatu päätökseen. Joan kuoli hapenpuutteesta johtuneeseen sydämenpysähdykseen kurkunpään ja ylemmän ruuansulatuskanavan tähystyksessä. Toimenpiteen aikana Joanille oli annettu tajunnan tason laskevaa anestesialääkettä, propofolia.

Joanin perheen kerrotaan harkinneen hoitovirhesyytteen nostamista, mutta kuolinsyyraportin mukaan sellaisesta ei ole näyttöä. Kuoleman aikoihin ulkomaisiin medioihin levisi huhu, jonka mukaan Joania hoitanut lääkäri olisi ottanut toimenpiteen aikana selfiekuvan itsestään. Lääkäri on kieltänyt tapahtuneen ja väittää sitä valheeksi.

Joan Rivers vaivutettiin komplikaatioin jälkeen viikoksi koomaan. Kuoleman vahvisti Joanin tytär Melissa Rivers.

Pitkän uran tehnyt koomikko tunnettiin itseironiasta, ja hän kutsui itseään "plastiikkakirurgian mannekiiniksi". Vuonna 2009 hän voiti Donald Trumpin Julkkis-Diilin, joka esitettiin myös Suomessa. 

Lähde: E! Online

Lue myös:

Koomikko Joan Rivers on kuollut

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!