Sanna ja Pirjo saapuivat yhdessä katsomaan Pieni lemmenleikki -musikaalikomediaa Lahden Uuteen kesäteatteriin Messilään. Kuva Jonna Öhrnberg.
Sanna ja Pirjo saapuivat yhdessä katsomaan Pieni lemmenleikki -musikaalikomediaa Lahden Uuteen kesäteatteriin Messilään. Kuva Jonna Öhrnberg.

Näyttelijä-koomikko Pirjo Heikkilä suuntaa lomallaan pakettiautolla Norjaan, näyttelijä Sanna Stellan nauttii mökillä lötköttelystä.

Näyttelijäystävykset Sanna Stellan ja Pirjo Heikkilä viettävät molemmat parhaillaan pitkää kesälomaa. Sanna piipahti juuri perheensä kanssa Tanskan Legolandiassa, ja seuraavaksi koko jengi suuntaa mökille Saimaan rannalle ”lötköttelemään.”

– Lomani on yhteensä kuusi viikkoa pitkä, mutta viime kesänä en lomaillut vastaavasti ollenkaan. Nyt siis nautitaan! Haluan olla kesällä myös paljon Helsingissä, se on niin ihana kesäkaupunki. Suunnittelemme silloin lasten kanssa joka aamu, että minnes tänään mennään jätskille, Sanna kertoi.

Pirjon puolestaan aikoo reissata lomallaan Norjaan.

­– Menemme poikaystäväni kanssa Norjaan kahdeksi viikoksi. Ajamme pakulla Suomen ja Ruotsin Lapin kautta Pohjois-Norjaan ja nukumme autossa, Pirjo paljasti.

Siskonpeti -sketsisarjasta tutut naiset ovat tunteneet toisensa yhdeksän vuotta tutustuttuaan stand up -keikalla Lahdessa.

– Vedimme molemmat silloin ensimmäisiä stand up -keikkojamme. Minä tein ehkä kymmenen keikkaa, kunnes totesin, että jumankauta, ei tämä ole minun juttuni. Mutta tuo hullu jatkoi, Sanna kertoi.

– Ei kun minäkin ajattelin, ettei tämä ole ollenkaan minun juttuni, mutta jatkoin silti. Siinä oli se ero. Sinä ymmärsit lopettaa, minä en, Pirjo nauroi.

Lue myös:

Sanna Stellan: "Synnytystapa pitää saada valita"

Niina Lahtinen ja Pirjo Heikkilä: "Aina joku pahoittaa mielensä vitseistämme"

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.