Sanna ja Pirjo saapuivat yhdessä katsomaan Pieni lemmenleikki -musikaalikomediaa Lahden Uuteen kesäteatteriin Messilään. Kuva Jonna Öhrnberg.
Sanna ja Pirjo saapuivat yhdessä katsomaan Pieni lemmenleikki -musikaalikomediaa Lahden Uuteen kesäteatteriin Messilään. Kuva Jonna Öhrnberg.

Näyttelijä-koomikko Pirjo Heikkilä suuntaa lomallaan pakettiautolla Norjaan, näyttelijä Sanna Stellan nauttii mökillä lötköttelystä.

Näyttelijäystävykset Sanna Stellan ja Pirjo Heikkilä viettävät molemmat parhaillaan pitkää kesälomaa. Sanna piipahti juuri perheensä kanssa Tanskan Legolandiassa, ja seuraavaksi koko jengi suuntaa mökille Saimaan rannalle ”lötköttelemään.”

– Lomani on yhteensä kuusi viikkoa pitkä, mutta viime kesänä en lomaillut vastaavasti ollenkaan. Nyt siis nautitaan! Haluan olla kesällä myös paljon Helsingissä, se on niin ihana kesäkaupunki. Suunnittelemme silloin lasten kanssa joka aamu, että minnes tänään mennään jätskille, Sanna kertoi.

Pirjon puolestaan aikoo reissata lomallaan Norjaan.

­– Menemme poikaystäväni kanssa Norjaan kahdeksi viikoksi. Ajamme pakulla Suomen ja Ruotsin Lapin kautta Pohjois-Norjaan ja nukumme autossa, Pirjo paljasti.

Siskonpeti -sketsisarjasta tutut naiset ovat tunteneet toisensa yhdeksän vuotta tutustuttuaan stand up -keikalla Lahdessa.

– Vedimme molemmat silloin ensimmäisiä stand up -keikkojamme. Minä tein ehkä kymmenen keikkaa, kunnes totesin, että jumankauta, ei tämä ole minun juttuni. Mutta tuo hullu jatkoi, Sanna kertoi.

– Ei kun minäkin ajattelin, ettei tämä ole ollenkaan minun juttuni, mutta jatkoin silti. Siinä oli se ero. Sinä ymmärsit lopettaa, minä en, Pirjo nauroi.

Lue myös:

Sanna Stellan: "Synnytystapa pitää saada valita"

Niina Lahtinen ja Pirjo Heikkilä: "Aina joku pahoittaa mielensä vitseistämme"