Sanna ja Pirjo saapuivat yhdessä katsomaan Pieni lemmenleikki -musikaalikomediaa Lahden Uuteen kesäteatteriin Messilään. Kuva Jonna Öhrnberg.
Sanna ja Pirjo saapuivat yhdessä katsomaan Pieni lemmenleikki -musikaalikomediaa Lahden Uuteen kesäteatteriin Messilään. Kuva Jonna Öhrnberg.

Näyttelijä-koomikko Pirjo Heikkilä suuntaa lomallaan pakettiautolla Norjaan, näyttelijä Sanna Stellan nauttii mökillä lötköttelystä.

Näyttelijäystävykset Sanna Stellan ja Pirjo Heikkilä viettävät molemmat parhaillaan pitkää kesälomaa. Sanna piipahti juuri perheensä kanssa Tanskan Legolandiassa, ja seuraavaksi koko jengi suuntaa mökille Saimaan rannalle ”lötköttelemään.”

– Lomani on yhteensä kuusi viikkoa pitkä, mutta viime kesänä en lomaillut vastaavasti ollenkaan. Nyt siis nautitaan! Haluan olla kesällä myös paljon Helsingissä, se on niin ihana kesäkaupunki. Suunnittelemme silloin lasten kanssa joka aamu, että minnes tänään mennään jätskille, Sanna kertoi.

Pirjon puolestaan aikoo reissata lomallaan Norjaan.

­– Menemme poikaystäväni kanssa Norjaan kahdeksi viikoksi. Ajamme pakulla Suomen ja Ruotsin Lapin kautta Pohjois-Norjaan ja nukumme autossa, Pirjo paljasti.

Siskonpeti -sketsisarjasta tutut naiset ovat tunteneet toisensa yhdeksän vuotta tutustuttuaan stand up -keikalla Lahdessa.

– Vedimme molemmat silloin ensimmäisiä stand up -keikkojamme. Minä tein ehkä kymmenen keikkaa, kunnes totesin, että jumankauta, ei tämä ole minun juttuni. Mutta tuo hullu jatkoi, Sanna kertoi.

– Ei kun minäkin ajattelin, ettei tämä ole ollenkaan minun juttuni, mutta jatkoin silti. Siinä oli se ero. Sinä ymmärsit lopettaa, minä en, Pirjo nauroi.

Lue myös:

Sanna Stellan: "Synnytystapa pitää saada valita"

Niina Lahtinen ja Pirjo Heikkilä: "Aina joku pahoittaa mielensä vitseistämme"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!