Redraman eli Lasse Mellbergin mielestä raitis elämä on kaikkea muuta paitsi tylsää. – Välillä toivon, että olisi tylsempää. Raittiina kaikki tunteet pitää kohdata raakoina, rakastunut räppäri sanoi Suomipopin haastattelussa.

Räppäri Redrama eli Lasse Mellberg, 36, puhui tällä viikolla Suomipopin Popstudiossa päihdevuosistaan ja siitä, miten hän on muuttunut kolmen raittiin vuoden aikana. Redrama halusi korjata julkisuudessa olleen väitteen, että hän olisi yrittänyt kaksi kertaa itsemurhaa. Räppäri kertoi, että itsemurha oli hänelle realistinen ajatus, mutta hän ei onneksi päässyt niin pitkälle.

– Jotain mun sisällä tapahtui, jotain ihan konkreettista. Menin niin sanotusti eri asentoon. Sen jälkeen ei ollut helppoa, mutta tuntui, että mulla on mahdollisuus muuttua, Redrama kertoi Susanna Laineelle ja Sami Kuroselle.

Pahimmillaan Redrama oli tilanteessa, jota hän kuvailee helvetiksi.

– Se oli sellaista fyysistä ja henkistä pahoinvointia, mitä mä en toivoisi kenellekään. Eikä nyt puhuta mistään krapulassa, että on vähän ikävää. Oli mahdotonta olla. Yksi minuutti tuntui siltä, että miten siitä selviää. Olotila oli ihan helvettiä.

Kun Redrama oli päättänyt lopettaa päihteidenkäytön, hän selvisi alkuvaiheesta omin voimin, mutta haki myöhemmin apua ja sai myös vertaistukea.

– Ei ollut enää kyse siitä, että menetänkö duunini tai että lähteekö vielä yksi tyttöystävä kävelemään. Kyse oli siitä, että haluunko mä jatkaa mun elämää.  

Pahimmillaan räppärin elämä oli sellaista, että häneltä perittiin velkoja aseen kanssa. Näitä hetkiä Redrama ei halua enää sen kummemmin muistella, mutta myönsi niiden olleen pysäyttäviä hetkiä.

– Silloin mietin, että missä vaiheessa oon joutunut tähän. Voisin kirjoittaa aika katu-uskottavan elämäkerran.

Nykyinen raitis elämä on Redrama mielestä kaikkea muuta kuin tylsää.

– Välillä toivon, että olisi tylsempää. Raittiina pitää kohdata kaikki tunteet raakana. Kun menee hermot, niin menee hermot. Ja sitten kun rakastuu, niin...

– Ootko sä rakastunut? Susanna Laine keskeytti.

– Olen, Redrama sanoi.

Katso videolta Redraman koko haastattelu, joka alkaa 7.30 minuutin kohdalta. Jos video ei näy, voit katsoa sen Suomipopin sivuilta.

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!