Uuden ravintolan avannut Teresa Välimäki iloitsee alkukesän hyvistä säistä. ”Kun kausi on saatu päätökseen, lähden palkinnoksi Sikke Sumarin luokse Muhun saarelle syyskuussa.” Kuva:  Jonna Öhrnberg
Uuden ravintolan avannut Teresa Välimäki iloitsee alkukesän hyvistä säistä. ”Kun kausi on saatu päätökseen, lähden palkinnoksi Sikke Sumarin luokse Muhun saarelle syyskuussa.” Kuva: Jonna Öhrnberg

Työkiireet tulivat kokki Teresa Välimäen ajatuksiin öisinkin.

Kokki Teresa Välimäki on tehnyt rajusti töitä viime aikoina. Teresa avasi vappuna ravintolan Helsingin Hernesaarenrantaan. 

– Nyt olen onneksi saanut viimeiset kolme, neljä yötä nukuttua paremmin, hän kertoi torstaina Raffaellon terassikauden avajaisissa.

– Ravintolassa voi tapahtua koska vain mitä tahansa, ja hoidamme sitä paljon myös itse. Tällä viikolla olen vihdoin tehnyt myös muita hommia.

Teresa kertoi heräilleensä keskellä yötä miettimään työasioita vielä Super Bowl -ravintolan avaamisen jälkeenkin.

”Kaikesta huolimatta tykkään tehdä tätä.”

– Sellaisia, joille ei voi mitään siihen aikaan vuorokaudesta! Kaikesta huolimatta tykkään tehdä tätä. Saan tosi paljon kiksejä siitäkin, että työllistämme nuoria ja konseptimme on osoittautunut toimivaksi. Näyttää siltä, että riski kannatti ottaa.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

 

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.