Armanin suunnittelema viitta sai Madonnan lankeamaan Brit Awardseissa. Kuva: Reuters
Armanin suunnittelema viitta sai Madonnan lankeamaan Brit Awardseissa. Kuva: Reuters

Pyllähdyksen aiheuttanut Armanin viitta on jo saanut oman Twitter-tilin.

Madonna, 56, tekee todistettavasti kaiken näyttävästi.

Poptähti esiintyi eilen illalla Lontoossa O2-areenalla järjestetyssä Brit Awards -gaalan päätösnumerossa, kun kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

Madonna esitti Living for Love -kappaleensa pukeutuneena härkätaistelijahenkiseen asuun, johon kuului pitkä, musta viitta. Koreografian mukaan tanssijan oli tarkoitus vetäistä viitta näyttävästi tähden yltä tietyllä hetkellä. Yllättäen viitan kiinnitys ei auennutkaan. Niinpä tanssijan nykäisy kiskaisi portailla seisoneen laulajan hurjan näköisesti selälleen O2-areenan lavalle.

Ilkeän näköisestä pyllähdyksestä huolimatta Madonna nousi nopeasti jaloilleen ja jatkoi urheasti esitystään.

Madonna ei ainakaan omien sanojensa mukaan loukkaantunut kaatumisessa. Hän päivitti pian esityksen jälkeen omalle Instagram-tililleen luonnoskuvan esiintymisasustaan ja ilmoitti olevansa kunnossa.

”Armani selätti minut! Kaunis viittani oli sidottu liian tiukalle! Mutta mikään ei voi pysäyttää minua ja rakkaus nosti minut takaisin jaloilleni. Kiitos huolenpidostanne! Olen kunnossa”, Madonna kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Madonnan kaatanut, varta vasten esitystä varten suunniteltu Armanin-viitta nousi hetkessä somehitiksi. Viitalle on muun muassa perustettu jo oma Twitter-tili, joka irvailee tapaukselle.

Yksi tämän päivän käytetyimmistä hashtageista lienee: #capefear

Lue myös:

Madonna paljasti pakaransa punaisella matolla

Miehet jäivät taakse – Madonna on maailman rikkain artisti

Madonnan uusi stylisti on 8-vuotias adoptiopoika

Voice of Finlandin uutena tähtivalmentajana aloittava Toni Wirtanen nousi Ääni ratkaisee -osiossa laulajakokelaiden suosikkivalinnaksi, mikä sai välillä muut valmentajat hermostumaan tosissaan. Kuva: Jonna Öhrnberg
Voice of Finlandin uutena tähtivalmentajana aloittava Toni Wirtanen nousi Ääni ratkaisee -osiossa laulajakokelaiden suosikkivalinnaksi, mikä sai välillä muut valmentajat hermostumaan tosissaan. Kuva: Jonna Öhrnberg

Voice of Finlandin uusi tähtivalmentaja Toni Wirtanen on viettänyt syksyn koti-isänä, kun vaimo Jannika B kilpaili Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Apulanta-muusikko Toni Wirtanen on pitänyt syksyn aikana sosiaalisessa mediassa yllä näkyvää kampanjaa Tähdet, tähdet -ohjelmassa kilpailleen vaimonsa Jannika B:n puolesta. Joka viikko hän on ylistänyt ylpeänä vaimoaan ja kannustanut häntä eteenpäin.

Ja sitä Wirtanen todella on – ylpeä. Jannika kertoi kesällä kamppailleensa uupumusta ja väsymystä vastaan. Siitä huolimatta hän päätti lähteä haastamaan itsensä vaativiin suoriin lähetyksiin – ja tuli kilpailussa lopulta toiseksi.

”Jokaisesta karikosta on olemassa väylä pois,”

– Pidän häntä sen ohjelman ehdottomana kaikkien aikojen henkisenä voittajana juuri siksi, että hän voitti itsensä niin monin kerroin siinä. Toivon, että ihmiset, jotka käyvät samoja asioita läpi, ottaisivat sen ikään kuin majakaksi. Jokaisesta karikosta on olemassa väylä pois, Wirtanen kuvailee.

Jannikan keskittyessä kilpailuun Toni vietti aikaa pariskunnan kaksivuotiaan Martta-tyttären koti-isänä. Seuraavaksi on kuitenkin isän vuoro hypätä jälleen television maailmaan, kun hän aloittaa yhtenä tammikuussa alkavan uuden Voice of Finland -kauden tähtivalmentajista.

Ottaako Jannika nyt roolin perheen somevastaavana?

– Jonkinlaista roolinvaihtoa tässä varmasti tapahtuu. Sen näkee sitten livelähteyksissä. Uskon kyllä, että saan hyvin Twitter-tukea, sillä rouva on kova twiittaamaan, Wirtanen pohdiskeli ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Hän kertoo löytäneensä itse television katselun uudestaan sosiaalisen tv:n nousun myötä.

– Vitsi, miten paljon enemmän sai esimerkiksi Vain elämäästä irti, kun kävi vetojen välissä katsomassa Twitteristä, mitä niistä puhuttiin. Onhan se tavallaan sellaista oman egon buustausta, mutta toisaalta siellä voisi olla myös jotain ihan muuta. Se on kaksiteräinen miekka, hän miettii.

”Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tilanteessa, että haluan pysähtyä aloilleni”, Antti kertoo.

Laulaja Antti Tuisku avaa tuoreessa Apu-lehden numerossa tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Muusikko kertoi marraskuun alussa jäävänsä tauolle kevään 2018 areenakiertueen ja Provinssi Rockin keikan jälkeen. Syystä hän on kuitenkin vaiennut.

Nyt hän paljastaa, että aikoo hankkia tauon aikana hyvinvointivalmentajan pätevyyden.

– Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tilanteessa, että haluan pysähtyä aloilleni. Musiikkia haluan tehdä seuraavan kerran vasta sitten, kun itselläni on oikeanlainen kipinä ja visio siitä, mitä todella haluan tehdä, hän kertoo Apulle.

”Olo on äärimmäisen kiitollinen, mutta myös haikea.”

Kun Antti marraskuussa ilmoitti tauostaan, hän kertoi tuntevansa ristiriitaisia fiiliksiä.

– Sen jälkeen aloitankin sitten määrittelemättömän pituisen keikkatauon. Olo on äärimmäisen kiitollinen, mutta myös haikea. Kiertueen päättävän festarivedon jälkeen on aika pistää pillit pussiin ja miettiä elämää muiltakin kanteilta. Ja ladata akkuja tulevaa varten – milloin ikinä sen uuden tulemisen aika sitten onkaan, hän kertoi.

Kesällä Antti kertoi Me Naisten haastattelussa, että haluaa panostaa omaan ja läheistensä hyvinvointiin. Hän rakennutti kotiinsa suolahuoneen, vei äitinsä viime talvena lomalle Los Angelesiin ja siskonsa miehineen Berliiniin Céline Dionin keikalle.

– Olen halunnut satsata siihen, että jaksan tehdä työni mahdollisimman hyvin. Mutta haluan tarjota elämyksiä myös läheisilleni. Hiljattain mökillä yritin sanoa sukulaisille, että kertokaa, jos tarvitsette tänne jotakin, hän kertoi.