Madonna ja ohjaaja Guy Ritchie erosivat kahdeksan avioliittovuoden jälkeen vuonna 2008. Kuva: Reuters
Madonna ja ohjaaja Guy Ritchie erosivat kahdeksan avioliittovuoden jälkeen vuonna 2008. Kuva: Reuters

Australiassa esiintynyt Madonna hämmästytti fanejaan samalla, kun Lontoossa puitiin huoltajuuskiistaa Rocco-pojasta.

Poptähti Madonna, 57, keikkaili torstai-iltana Australiassa peräti 23 vuoden tauon jälkeen. Hänen intiimi Tears of a Clown -show'nsa alkoi kolme ja puoli tuntia myöhässä, mutta sen jälkeen fanit pääsivät nauttimaan taiteesta, komediasta, tarinankerronnasta ja musiikista, kirjoittaa australialainen musiikkisivusto FasterLouder.

 

The grandest entrance of all time #TearsOfAClown #Madonna @madonna

Video, jonka Adem Ali-jandro (@ademwithane) julkaisi

Fanit pääsivätkin nauttimaan melkoisesta taidepläjäyksestä, kun olivat toipuneet siitä, että heidän idolinsa oli viimein lavalla, jonne hän saapui klovniasussa pikkuruisella kolmipyörällä.

Madonnan ollessa Australian Melbournessa toisella puolella maailmaa käsiteltiin hänen ja ex-aviomies Guy Ritchien huoltajuuskiistaa heidän 15-vuotiaasta Rocco-pojastaan. Rocco on asunut viime ajat isänsä ja tämän uuden vaimon Jacqui Ainsleyn kanssa Lontoossa, mutta Madonna haluaisi poikansa palaavan luokseen New Yorkiin. He eivät ole saaneet ratkaistua kiistaa, joten juttua puidaan nyt oikeudessa.

The Daily Mailin mukaan Madonna olisi halunnut olla paikalla oikeudessa, ja keikalla hänen takanaan nähtiinkin valtava kuva Roccosta.

Joidenkin silminnäkijöiden mukaan Madonna vaikuttikin keikallaan hieman epävakaalta, kenties huoltajuuskiistan takia. Vaikka hän sanoi olevansa selvin päin, hän vaikutti humalaiselta ja pyysi tanssijoita tuomaan lavalle cosmopolitan-drinkin.

Hän murtui kahden tunnin keikan aikana myös kyyneliin. The Daily Mail kertoo niin käyneen myös hänen keikallaan Uudessa-Seelannissa, missä laulaja kertoi faneilleen:

– Mikään rakkaus ei ole niin vahvaa kuin äidin rakkaus poikaansa kohtaan. Jos puhun liikaa hänestä, saatan alkaa itkeä.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.