Kirsi Salon mielestä parisuhteessa saa ja kannattaa ilmaista kaikki mahdolliset tunteet. Kuva: Sanoma-arkisto / Seppo Solmela
Kirsi Salon mielestä parisuhteessa saa ja kannattaa ilmaista kaikki mahdolliset tunteet. Kuva: Sanoma-arkisto / Seppo Solmela

Kirsi Salo kirjoittaa blogissaan oivaltaneensa parisuhteen tarkoituksen.

Tv-kasvo, henkinen valmentaja ja tantraohjaaja Kirsi Salo, 48, kertoo blogissaan uudesta suhteestaan.

– Kun elämääni astui uusi mies vuosien tauon jälkeen viime kesänä, oli myös parisuhteessa oleminen minulle jotain aivan uutta. Mitkään vanhat säännöt eivät enää olleet minusta järkeviä. Olimme kuin Aatami ja Eeva, jotka sormi suussa joutuivat keksimään parisuhteelle muodon. Lopputulos on ollut kiehtova, hän kirjoittaa hidastaelamaa.fissä.

Kirsi erosi lastensa isästä, muusikko Sami ”Sammy” Aaltosesta vuonna 2011. Vuosi sitten hän kertoi Anna-lehden haastattelussa, että hänellä on useita suhteita ympäri maailmaa. Naisen ja miehen välinen suhde avautui Kirsille uudella tavalla, kun hän kiinnostui tantrasta.

– Kun kierrän maailmaa, minulla on tantrisia kumppaneita, joiden kanssa tehdään harjoitteita ja ollaan sekä ystäviä että rakastavaisia, hän kertoi tuolloin haastattelussa.

Nyt Kirsi kirjoittaa blogissaan oivaltaneensa parisuhteen perimmäisen tarkoituksen.

– Parisuhteen tarkoitus kaiken sen rakkauden, ihanan seksin ja leffailtojen keskellä on lopulta vain yksi ja ainoa: luoda kahdelle ihmiselle turvallinen tila ja mahdollisuus kehittyä.

– Suhteen tarkoitus on tuoda esille kaikki se, mikä sinussa on vielä eheytymättä, kaikki se kipu, suru ja viha, jonka olet painanut sisääsi, koska sitä ei ollut mahdollisuus näyttää lapsena tai myöhemmin.

Kauppatieteiden maisteriksi valmistunut Kirsi tuli alun perin tunnetuksi television Talousuutisista. Sen lisäksi hän on juontanut useita tv-ohjelmia, kuten Heikointa lenkkiä ja Leijonan kitaa.

Lue myös:

Henkisen herätyksen kokenut Kirsi Salo: ”Vastoinkäymiset ovat lahjoja”