Ex-tangokuningatar Kirsi Rannosta selibaatti oli "helkkarin hyvä juttu".

Vuoden 1998 tangokuningatar Kirsi Ranto, 36, kertoo Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti -kirjassaan eläneensä muutaman vuoden ilman seksuaalisia viettejä. Radiojuontaja Sami Kuronen kysyi Suomipopin haastattelussa Kirsiltä, mitä se käytännössä tarkoittaa – että oliko hän vuositolkulla ilman seksiä.

– Kyllä mä käytännössä olin, mikä oli ihan helkkarin hyvä juttu. Se oli oikeasti todella puhdistava kokemus, Kirsi kertoi.

Kirsin selibaatti liittyi vaiheeseen, jolloin hän kiinnostui enkeleistä ja halusi "puhdistautua". Kirsi halusi löytää rakkauden itseään ja elämää kohtaan niin, etteivät kenenkään toisen ihmisen energiat sekoittaneet häntä. Hän ei myöskään halunnut etsiä rakkautta parisuhteesta tai muuten itsensä ulkopuolelta.

– Kaikki on energiaa, ja jos me ollaan tekemisissä toistemme kanssa, niin myös meidän energiat sekoittuu. Parhaimmassa tapauksessa pystymme kokemaan suurtakin autuutta sen kautta, mutta mä koin, että mulle oli tosi tärkeää istua vähän luostarissa, hiljentyä ja meditoida.

Millaisia viestejä Kirsi kertoi saaneensa enkeleiltä seksuaalisuuteensa liittyen? Katso video!

Lue myös:

Enkelihoito - mitä siellä oikein tapahtuu?

Henkisen herätyksen kokenut Kirsi Salo: "Vastoinkäymiset ovat lahja"

Pariskunta hoitaa sairauksiaan yksisarvishoidoilla