Ex-tangokuningatar Kirsi Ranto muisteli vaikeaa elämänvaihettaan Radio Suomipopin haastattelussa.

Kirsi Ranto, 36, kruunattiin tangokuningattareksi vasta 19-vuotiaana vuonna 1998. Tangovuoden jälkeenkin Kirsillä meni pitkään ulkoisesti hyvin: hän asui lähellä Turun keskustaa omakotitalossa miehensä kanssa, keikkoja riitti ja taloudellisestikin meni mukavasti. Silti hän päätti luopua tästä kaikesta.

– Joskus elämä vie sellaiseen pisteeseen, että me joudutaan katsomaan itseämme vähän syvemmin ja kelaamaan, mikä tässä elämässä on oikeasti tärkeää. Mulla ei ollut mitään henkisiä työkaluja selvitä sillä tavalla, että mun avioliitto olisi säilynyt ja olisin pystynut jatkamaan sillä uralla, jossa olin, Kirsi kertoi Sami Kurosen haastattelussa.

Kirsi on aikaisemmin kertonut, että hän paloi totaalisesti loppuun vuonna 2004. 

– Aika monena iltana nousin lavalle niin, että itkin samalla, kun meikkasin. Tunsin, että nyt mä en ole totuudellinen itselleni. Joku mun sisällä oli huonosti, eikä sydämessä tuntunut hyvältä. Mulla ei ollut kosketusta omaan itseeni.

Sittemmin Kirsi on kertonut löytäneensä sisäisen rauhan enkeleiden avulla. Katso haastattelu videolta!

Lue myös:

Kirsi Ranto: Tästä syystä elin monta vuotta ilman seksiä

”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Voice of Finlandin tähtivalmentajana jatkava Anna Puu rauhoittaa tahtiaan jättämällä keikkailun puoleksi vuodeksi.

Laulaja Anna Puu on kuulunut viime vuosina maamme suosituimpiin esiintyjiin. Viimeiset kaksi vuotta ja kaksi kuukautta hän onkin kiertänyt bändinsä kanssa Suomea ilman pidempiä taukoja.

Klubikeikkojen, festareiden ja konserttien lisäksi kahteen vuoteen on mahtunut muun muassa yksi kausi Voice of Finlandia sekä Vain elämää, jonka myötä keikkasettiin tuli uusia kappaleita. Koko ajan Anna on myös tehnyt uutta musiikkia.

– Tämä on ollut hulluin kaksi vuotta koskaan. Tuntuu, että en enää edes muista, mikä on tapahtunut missä kuussa ja minä vuonna. Ajantaju on ihan sekaisin, Anna kuvaili Voice of Finlandin seitsemännen kauden lehdistötilaisuudessa.

”Yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen.”

Nyt tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos. Anna tekee vuoden viimeisen keikkansa Tavastialla keskiviikkona, ja palaa keikkalavoille seuraavan kerran vasta ensi kesän festareilla.

Näin joulun alla Anna myöntää olevansa väsynyt. Varsinaista lomaa kevät ei kuitenkaan tule olemaan, sillä häntä työllistävät Voice of Finlandin kuvaukset, minkä lisäksi hän tekee uutta musiikkia ja levyä.

– Olen kyllä todella loman tarpeessa. Mutta yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen, Anna suunnittelee.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!