Tommy Hellsten kertoo Iltalehdelle, että pariskunta suunnitteli viettävänsä kesän yhdessä purjehtien. Kuva: Sanoma-arkisto
Tommy Hellsten kertoo Iltalehdelle, että pariskunta suunnitteli viettävänsä kesän yhdessä purjehtien. Kuva: Sanoma-arkisto

Carita Hellsten menehtyi 61-vuotiaana.

Kirjailija ja terapeutti Tommy Hellstenin, 65, vaimo Carita Hellsten on kuollut. Tommy kertoo Facebookissa terapeuttivaimonsa nukkuneen pois sunnuntaina.

– Tässä rakas vaimoni Carita, jonka tänään saatoin rajan tuolle puolen, noin viisi tuntia sitten. En käsitä vielä yhtään mitään mutta tästä alkaa raastava kipu ja suru. Kaipaus sisälläni on sanoinkuvaamaton. Sanoja ei nyt ole, ne loppuvat tässä kohtaa, Tommy kirjoitti eilen julkaisemansa kuvansa yhteyteen Facebook-sivuillaan.

”Kaipaus sisälläni on sanoinkuvaamaton. Sanoja ei nyt ole, ne loppuvat tässä kohtaa.”

Iltalehden mukaan Carita oli joutunut palaamaan kotiin tiistaina kesken koulutustilaisuuden huonovointisuuden vuoksi. Tommy yritti ensin hoitaa vaimonsa huonoa oloa kotona, mutta joutui viemään hänet sairaalaan, jossa hän menehtyi verenmyrkytykseen.

– Kuolinsyy on verenmyrkytys, se oli nopea ja agressiivinen. Mistä se johtui, sitä nyt tutkitaan. Vaimoni oli terve ja elinvoimainen, Hellsten sanoi Iltalehdelle.

– Toinen puoli minusta lähti. Carita oli elämäni valo, hänessä oli iloa ja rakkaudellisuutta. Saimme olla yhdessä kahdeksantoista vuotta, nyt olen yksin kotona.

 

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...