Whitney Houstonilla väitetään olleen suhde ystävänsä Robyn Crawfordin kanssa.

Whitney Houstonin rakkauselämän yksityiskohdat olivat vaarassa paljastua 23 vuotta sitten, ja laulaja joutui väitetyn naissuhteensa takia kiristyksen uhriksi. Menneisyyden tapahtumat paljastuvat Ian Halperinin uutuuskirjassa ”Whitney & Bobbi Kristina: The Deadly Price of Fame”, joka julkaistaan pian.

New York Postin mukaan chicagolainen asianajaja väitti tietävänsä intiimejä asioita Whitneyn ja tämän ystävän sekä assistentin Robyn Crawfordin suhteesta. Mies yritti kiristää Whitneyltä 250 000 dollaria, jotta ei vuotaisi romanssia julkisuuteen.

Whitneyn isä John Houston ilmeisesti maksoi asianajajan hiljaiseksi – millä summalla, sitä ei tiedetä. Halperinin kirjassa kolme ja puoli vuotta sitten kuolleen Whitneyn henkivartija Kevin Ammons kertoo, että isä pelkäsi suhteen paljastumista toden teolla. Henkivartijan mukaan John jopa tarjosi rahaa, jotta hän olisi pelotellut Robynia.

– Meidän on tehtävä jotakin sille samperin nartulle. Se tuhoaa perheeni ja ajaa kaikki hulluuden partaalle. Hänen todellisuudentajunsa on hämärtynyt. Saat 6 000 dollaria, jos istutat häneen jumalanpelon.

Kevin Ammons ei suostunut, mutta isä vaati, että hän pitää Robyniä tarkasti silmällä.

Samana vuonna Whitney meni naimisiin laulaja Bobby Brownin kanssa. Kirjassa kerrotaan, että hääpäivänään Whitney antoi Robynille lahjaksi mustan Porschen merkkinä heidän ystävyydestään.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.