Malliksi lupautunut lentoemäntä Minttu Virtanen antoi panoksensa hyvän asian puolesta. "Lapset ja urheiluun liittyvä hyvinvointi ovat lähellä sydäntäni." Hän iloitsi, että pääsee viettämään vapaa-aikaa yhdessä Kimin kanssa heidän Kaskisaaren-kodissaan nyt, kun puoliso ehtii olla hetken Suomessa. Kuva Sakari Majantie
Malliksi lupautunut lentoemäntä Minttu Virtanen antoi panoksensa hyvän asian puolesta. "Lapset ja urheiluun liittyvä hyvinvointi ovat lähellä sydäntäni." Hän iloitsi, että pääsee viettämään vapaa-aikaa yhdessä Kimin kanssa heidän Kaskisaaren-kodissaan nyt, kun puoliso ehtii olla hetken Suomessa. Kuva Sakari Majantie

F1-kuljettaja Kimi Räikkösen avopuoliso Minttu Virtanen toimi mallina Helsingissä pidetyssä hyväntekeväisyysnäytöksessä.

Formulakuljettaja Kimi Räikkösen, 34, avopuoliso Minttu Virtanen, 27, pääsi näyttämään taitojaan catwalkilla, kun helsinkiläisravintola Maxinessa järjestettiin solmioliike Bretellen hyväntekeväisyysmuotinäytös.

Illan tuotto ohjattiin Lastenklinikoiden Kummeille.

– En ole tehnyt aiemmin näytöksiä. Suostuin puhtaasti mukaan siksi, että täällä kerätään rahaa hyvään tarkoitukseen, fitnessmallina ja lentoemäntänä työskentelevä Minttu kertoi ja sanoi ottavansa tehtävän hauskana kokemuksena.

– En jännitä korkkareilla kävelyä. Minulla on näytöksessä muutama sisääntulo, ja olen mukana myös sen jälkeen pidettävässä hyväntekeväisyyshuutokaupassa, hän kertoi.

Illan aikana eurot kilisivät kassaan, kun kaupan olivat muun muassa Kimin nimmarilla varustettu lippalakki ja Teemu Selänteen pelipaita.

Minttu nähtiin hiljattain Bahrainin varikolla kannustamassa puolisoaan. Hän toivoo ehtivänsä formulakauden aikana mahdollisimman moneen kisaan.

– Yritän olla Kimin tukena niin hyvin kuin pystyn.

Lue myös:

Ensimmäiset yhteiskuvat: Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen Bahrainissa

Kimi Räikkösen avopuoliso Minttu Virtanen: "Etäsuhteessa luottamuksen pitää olla kunnossa"

Näin treenaa Kimi Räikkösen rakas – kokeile Mintun treeniohjelmaa

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!