Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen saavat lapsen alkuvuodesta 2015. Kuva: MV Photos
Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen saavat lapsen alkuvuodesta 2015. Kuva: MV Photos

Kimi Räikkönen ei toivo lapsestaan formulakuskia.

F1-kuljettaja Kimi Räikkönen, 35, kommentoi tiettävästi ensimmäistä kertaa isyyttään CNN:n haastattelussa. Kimin ja lentoemäntänä ja fitnessmallina työskentelevän Minttu Virtasen esikoisen laskettu aika on vuoden 2015 alussa.

– Suurin haaste tulee olemaan perheen kanssa. Se vie paljon aikaa ja vaivaa, Kimi sanoi.

Samassa haastattelussa hän kertoi, että F1-kuskin työ olisi täydellistä, jos hän voisi elää normaalia elämää niin, ettei kukaan kiinnittäisi häneen mitään huomiota. Kimi kertoi myös toivovansa elämältään vielä muutakin kuin formulauraa. Kysymykseen, toivooko hän lapsestaan uransa jatkajaa, Kimillä oli suora vastaus:

– En.

Aikaisemmin Minttu Virtanen on kommentoinut Ilta-Sanomille, että Kimistä tulee "paras isä". Ferrari-pomo Luca di Montezemolo puolestaan lipsautti lehdelle lapsen sukupuolen, kun sanoi "odttavansa innolla pojan syntymää". Kimi ja Minttu eivät kuitenkaan ole vahvistaneet lapsen sukupuolta.

Kimi juhlii tänään perjantaina 35-vuotissyntymäpäivään.

Lue myös:

Kimi Räikkösen avopuoliso Minttu Virtanen: "Etäsuhteessa luottamuksen pitää olla kunnossa"

Ensimmäiset yhteiskuvat varikolta: Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen Bahrainissa

 Katso video:

Näin Minttu Virtanen treenaa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.