”Kimi on paras mahdollinen isä lapsillemme”, Minttu Räikkönen tuumi Kimi vierellään. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Kimi on paras mahdollinen isä lapsillemme”, Minttu Räikkönen tuumi Kimi vierellään. Kuva: Jonna Öhrnberg

F1-kuljettaja Kimi Räikkönen kuului vaimonsa Minttu Räikkösen kanssa Linnan seuratuimpiin vieraisiin. Mintun puku äänestettiin Ylen sivuilla Linnan kauneimmaksi.

Kimi Räikkönen ja hänen vaimonsa Minttu Räikkönen halusivat pitää Linnan juhlien kutsun salassa viimeiseen asti.

– Se oli harkittu päätös. Halusimme osaltamme sillä tavalla kunnioittaa juhlan arvokkuutta, Minttu kertoi.

Vihreään Armanin iltapukuun pukeutunut Minttu myönsi, että puvun hankinta jäi lopulta suunnitellusti viime tippaan.  Kimin silmää vaimon juhlalook miellytti.

– Hän näyttää hyvältä, kuten aina.

”Kimi on paras mahdollinen isä lapsillemme. Hän on huolehtiva ja rakastava.”

Minttu synnytti perheen kuopuksen, Rianna-tyttären, puoli vuotta sitten. Parin Robin-poika täyttää tammikuussa kolme. Kimi luottaa kasvatuksessa lapsuuden kodin oppeihin.

– Haluan kasvattaa lapseni samoin kuin minulle on kotona opetettu.

Perhe asuu tällä hetkellä Sveitsissä.

– Kimi on paras mahdollinen isä lapsillemme. Hän on huolehtiva ja rakastava, Minttu ylisti.

Näin se vaan on

Kimi Räikkönen Linnan pukukuningattareksi äänestetystä Minttu-vaimostaan: ”Hän näyttää hyvältä, kuten aina”

Tavallisen näköinen typykkä, josta ammattilaisten avulla saa ns. näyttävän. Tosin eniten näyttävyyttä tuo se mies käsipuolessa, eihän kukaan tästä naisesta olisi kiinnostunut, jos hän ei olisi saanut napattua Räikköstä. Saavutus tosin sekin. Itse arvostan naisia, jotka ovat ihan omine saavutuksineen saaneet menestystä. Tosin heitäpä harvoin juorulehtien sivuilla tapaa.
Lue kommentti
Mammasti

Kimi Räikkönen Linnan pukukuningattareksi äänestetystä Minttu-vaimostaan: ”Hän näyttää hyvältä, kuten aina”

Kyllä monesta tavallisesta typykästäkin saa näyttävän näköisen ammattilaisen avulla. Kyllä Minttu on ihan näyttävän näköinen nainen luonnostaankin ja rakkauden kohde sattuu nyt olemaan Räikkönen. Sitäpaitsi, hän on vielä nuori. Ehtii hankkimaan omat saavutuksensa, kun lapset ovat kasvaneet.
Lue kommentti

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.