Kim Kardashian shoppaili siskonsa Kourtneyn kanssa juuri ennen häitäään Pariisissa. Kuva: Reuters
Kim Kardashian shoppaili siskonsa Kourtneyn kanssa juuri ennen häitäään Pariisissa. Kuva: Reuters

Lehtiväitteiden mukaan lihonnut Rob Kardashian ei halunnut joutua ikuistetuksi perhekuviin.

Seurapiirijulkkis Kim Kardashianin ja räppäri Kanye Westin häitä juhlittiin eilen sunnuntaina Firenzessä. Satumaiset häät eivät sujuneet täysin ongelmitta. Kimin veljen, Rob Kardashianin, 27, väitetään jättäneen siskonsa häät väliin sangen erikoisesta syystä.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan ajatus kuvatuksi tulemisesta ahdisti painonsa kanssa kamppailevaa Robia niin paljon, että mies päätti lopulta jättää saapumatta hääjuhlaan ja lensi takaisin takaisin Los Angelesiin jo lauantaina.

Daily Mailin mukaan asiasta kehkeytyi todellinen perheriita. Väitetään, että Rob ilmaisi olevansa kypsä Kimin ja Kanyen pröystäilevään ja ulkonäkökeskeiseen elämäntyyliin. Kimin puolestaan kerrotaan harmitelleen sitä, ettei veli ollut edes yrittänyt pudottaa painoaan häitä edeltävien kuukausien aikana. Riidan jälkeen Rob oli ilmoittanut tekevänsä sisarensa elämän helpommaksi ja lähtevänsä kotiin pilaamasta perhealbumikuvia.

Morsian itse keräsi paljon kehuja hääeleganssillaan. Givenchyn muotitalon valkoinen pitsiluomus lumosi myös heidät, jotka tapaavat pitää Kim Kardashiania vain julkisuustyrkkynä. Kuvan Kimin hääpuvusta näet täällä.

Lue myös:

Kim Kardashian puolustaa takapuoltaan: "En muutu ikinä!"

Hollywood-tähdet sen jo tietävät: trendikkäimmät korkkarit ovat nyt valkoiset