Kim Kardashian ja Kanye West odottavat nyt toista lastaan.  Kuva Reuters.
Kim Kardashian ja Kanye West odottavat nyt toista lastaan. Kuva Reuters.

Tosi-tv-tähti haluaa vaalia tyttärensä kuntoa pienestä pitäen. North West, 2, harjoittelee personal trainerin kanssa joka viikko.

Nuorena on vitsa väännettävä, eikö vain? Näin uskoo ainakin tosi-tv-tähti Kim Kardashian, joka on palkannut 2-vuotiaalle tyttärelleen personal trainerin.

Pikkuisen North Westin on tarkoitus treenata valvotusti kerran tai kaksi viikossa. Luvassa on hauskoja juttuja, kuten venytyksiä ja perusaerobiciä, ei mitään rasittavaa, kertoo Radaroneline-sivuston lähde

Kardashianille on tärkeää, että hänen ja räppärimies Kanye Westin, 38, silmäterä oppii liikunnallisen elämäntavan jo varhaisessa vaiheessa. Radaronlinen lähteen mukaan Kimin mielestä siinä ei ole mitään kummallista, että hän haluaa saada North Westin hyvään kuntoon jo taaperoiässä.

 

Tytär on muutenkin tottunut ylelliseen elämäntyyliin: viime syntymäpäivänään hän sai vanhemmiltaan lahjaksi 12 miljoonan dollarin saaren Karibialta ja avaruuslennon. Vaatekaapista löytyy merkkejä huippukalliilta suunnittelijoilta kuten Oscar de la Rentalta, Alexander Wangilta ja Roberto Cavallilta.

Muun muassa E! Rikkaat Kardashianit -tv-sarjasta ja lukemattomista selfiekuvistaan tuttu Kardashian, 34, odottaa nyt toista lastaan ja on päättänyt pysyä hyvässä kunnossa. Omia personal trainereita hänellä on useampi.

Suomessa asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti

Kysely

Onko 2-vuotias liian nuori harrastamaan säännöllisesti liikuntaa?

Kyllä
Kyllä
60.4%
Ei
Ei
39.5%
Ääniä yhteensä: 182

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.