Lääkäri ilmoitti lasta haaveilevalle Kimille, että hänen kohtunsa todennäköisesti poistettaisiin seuraavan synnytyksen yhteydessä. Kuva: Reuters
Lääkäri ilmoitti lasta haaveilevalle Kimille, että hänen kohtunsa todennäköisesti poistettaisiin seuraavan synnytyksen yhteydessä. Kuva: Reuters

Kimin raskaushaaveet ovat saaneet uuden käänteen: uusi raskaus olisi riski.

Kim Kardashian, 34, yrittää epätoivoisesti toista lasta räppärimiehensä Kanye Westin, 37, kanssa. Parin esikoistytär North syntyi kesällä 2013.

– Kun odotin Northia, sanoin kaikille, etten mistään rahasummastakaan ryhtyisi samaan enää uudelleen. Ja nyt tässä maailmassa ei ole mitään, mitä haluaisin enemmän kuin tulla raskaaksi, Kim tuskastelee tulevassa Keeping Up With The Kardashians -tosi-tv-sarjan jaksossa.

Jo aiemmin Kim on kertonut raskauden yrittämisen alkavan käydä hänen voimilleen ja harkitsevansa pian sijaissynnyttäjän käyttämistä.

– Ärsyttävää, että lapsilleni tulee niin iso ikäero!

Tosin ikäero saattaa pian olla yksi Kimin pienimmistä lapsensaantiin liittyvistä murheista. Kim soittaa ohjelmassa miehelleen ja kertoo saaneensa lääkäriltään huonoja uutisia.

– Lääkärin mukaan kohdussani on jotain, mikä pitää poistaa leikkauksella, Kim selittää Kanyelle.

Lääkäri oli varoittanut Kimiä myös siitä, että mikäli tämä vielä tulee raskaaksi, lapsi tulee olemaan hänen viimeisensä.

– Ongelma on kuulemma siinä, että istukka kasvoi viimeksi kiinni kohtuuni, ja seuraavan raskauden aikana istukka tulisi kiinnittymään siihen samaan koloon. Lääkäreiden pitää olla synnytyksessä valmiina nukuttamaan minut ja poistamaan kohtuni hätäleikkauksella, jotta en menettäisi liikaa verta, Kim kertoo.

Kimin selityksestä ei selviä todellinen ongelma, sillä raskaudessa istukan pinta on joka tapauksessa kiinni kohdun seinämässä.

– Itkin ja kysyin, että pitääkö kohtuni poistaa, Kim kertaa tapahtumia miehelleen.

Lähde: Mirror

Lue myös:

Kim Kardashian avautuu uupumuksestaan: 500 kertaa seksiä päivässä

Näin usein raskaudesta haaveilevan Kim Kardashianin kannattaa oikeasti harrastaa seksiä

Haaveiletko raskaudesta? Nämä tavat heikentävät hedelmällisyyttä

Tätä sukupuolta seuraava vauvasi todennäköisemmin on

Fatbardhe Hetemaj on tehnyt uraa politiikassa. Hän naurahtaa, että on sisarusnelikon ainoa naimaton. – Toisella veljellä ja siskollani on lapsia. Olen heille se hullu täti.

Fatbardhe Hetemaj, 32, odottaa viikonlopun Maailma kylässä -festivaalia, jolloin hänen perheestään kertova Kotimaa Kosovo-Suomi –dokumentti saa ensi-iltansa.

Dokumenttia tehtiin puolitoista vuotta ja se nosti naiselle pintaan monia muistoja. Hetemaj´n neljän sisaruksen vanhemmat saapuivat Kosovosta Suomeen vuonna 1992, jolloin Fatbardhe oli 7-vuotias.

– Ehkä arkielämässä oli pelon jälkeen vaikeinta tasapainoilla kahden kulttuurin välillä. Meidän kulttuurissa olin tottunut koskettamaan ihmisiä. Täällä on tietty etäisyys.

”Ala-asteella ihmettelin, kun kysyttiin, voit sä olla? Sanoin tietysti kaikille, että voin.”

– Ala-asteella ihmettelin myös, kun kysyttiin, voit sä olla? Sanoin tietysti kaikille, että voin ja sitten minulle suututtiin, kun olin luvannut niin monelle. En ymmärtänyt yhtään, että pitäisi olla vain yhden kanssa kerralla, vaan otin kaikki siipieni suojaan. Olen aina ollut tällainen paljon puhuva, Fatbardhe kertoi eilen Mummotunnelin kesän VIP-avajaisissa.

Hetemaj'n sisarusnelikko on kuuluisa saavutuksistaan. Molemmat veljet pelaavat ammatikseen jalkapalloa, Perparim Italiassa ja Mehmet Seinäjoella. Fatbardhe on tehnyt uraa politiikassa. Hän naurahtaa, että on sisarusnelikon ainoa naimaton.

– Toisella veljellä ja siskollani on lapsia. Olen heille se hullu täti. Olemme yhä tosi läheisiä.

Fatbardhe viettää itse sinkkukesää.

– Kaikki väittävät, että minulla on kumppanin suhteen kovat kriteerit. Minun pitää tuntea, että kyseessä on minun ihminen ja toki kumppanin pitää miellyttää myös silmää. 

– Haluan kuitenkin painottaa, että elämäni on hyvää näinkin. Olen huomannut, että lapsettomia suojellaan, eikä heiltä kysellä henkilökohtaisia kysymyksiä, mutta sinkuilta udellaan tosi henkilökohtaisesti, että miksi miestä ei ole löytynyt. Se ärsyttää joskus.

Kotimaa Kosovo-Suomi, TV1 ma 28.5

Naisystävä Katja ei aio esiintyä suuremmin miehensä rinnalla julkisuudessa.

Laulaja Ressu Redford, 56, esitteli torstai-iltana uuden naisystävänsä Katjan ravintola Pincho Nationin avajaisissa Turussa.

– Hyvin menee ja kesää vietetään yhdessä. Kesän kohokohta on nyt, kun aurinko paistaa, Ressu jutteli.

Silminnähden rakastunut pariskunta on seurustellut jo jonkin aikaa. Katja on käynyt miehensä keikoilla ja myönsi ihastuneensa tämän huumorintajuun.

– Muun muassa siihen, hän virnisti.

Katja totesi myös, ettei aio esiintyä julkisuudessa isommin, vaan aikoo pysytellä yksityishenkilönä. Hän kertoi työskentelevänsä ”aivan eri alalla” kuin Ressu.

– Minä olen syntyperäinen turkulainen, ja Katja on tästä läheltä, Ressu lisäsi.

Ressu Redford oli naimisissa lähes 20 vuotta Nina Björkfeltin kanssa. Pari erosi virallisesti joulukuussa 2016. Heillä on kaksi poikaa: vuonna 1998 syntynyt Frans ja vuonna 2000 syntynyt Elliot.