Lääkäri ilmoitti lasta haaveilevalle Kimille, että hänen kohtunsa todennäköisesti poistettaisiin seuraavan synnytyksen yhteydessä. Kuva: Reuters
Lääkäri ilmoitti lasta haaveilevalle Kimille, että hänen kohtunsa todennäköisesti poistettaisiin seuraavan synnytyksen yhteydessä. Kuva: Reuters

Kimin raskaushaaveet ovat saaneet uuden käänteen: uusi raskaus olisi riski.

Kim Kardashian, 34, yrittää epätoivoisesti toista lasta räppärimiehensä Kanye Westin, 37, kanssa. Parin esikoistytär North syntyi kesällä 2013.

– Kun odotin Northia, sanoin kaikille, etten mistään rahasummastakaan ryhtyisi samaan enää uudelleen. Ja nyt tässä maailmassa ei ole mitään, mitä haluaisin enemmän kuin tulla raskaaksi, Kim tuskastelee tulevassa Keeping Up With The Kardashians -tosi-tv-sarjan jaksossa.

Jo aiemmin Kim on kertonut raskauden yrittämisen alkavan käydä hänen voimilleen ja harkitsevansa pian sijaissynnyttäjän käyttämistä.

– Ärsyttävää, että lapsilleni tulee niin iso ikäero!

Tosin ikäero saattaa pian olla yksi Kimin pienimmistä lapsensaantiin liittyvistä murheista. Kim soittaa ohjelmassa miehelleen ja kertoo saaneensa lääkäriltään huonoja uutisia.

– Lääkärin mukaan kohdussani on jotain, mikä pitää poistaa leikkauksella, Kim selittää Kanyelle.

Lääkäri oli varoittanut Kimiä myös siitä, että mikäli tämä vielä tulee raskaaksi, lapsi tulee olemaan hänen viimeisensä.

– Ongelma on kuulemma siinä, että istukka kasvoi viimeksi kiinni kohtuuni, ja seuraavan raskauden aikana istukka tulisi kiinnittymään siihen samaan koloon. Lääkäreiden pitää olla synnytyksessä valmiina nukuttamaan minut ja poistamaan kohtuni hätäleikkauksella, jotta en menettäisi liikaa verta, Kim kertoo.

Kimin selityksestä ei selviä todellinen ongelma, sillä raskaudessa istukan pinta on joka tapauksessa kiinni kohdun seinämässä.

– Itkin ja kysyin, että pitääkö kohtuni poistaa, Kim kertaa tapahtumia miehelleen.

Lähde: Mirror

Lue myös:

Kim Kardashian avautuu uupumuksestaan: 500 kertaa seksiä päivässä

Näin usein raskaudesta haaveilevan Kim Kardashianin kannattaa oikeasti harrastaa seksiä

Haaveiletko raskaudesta? Nämä tavat heikentävät hedelmällisyyttä

Tätä sukupuolta seuraava vauvasi todennäköisemmin on