Kim Kardashian, kuva Shutterstock.
Kim Kardashian, kuva Shutterstock.

Kim Kardashian hermostui muotojensa soimaamisesta.

Kanye Westin tulevan vaimon ja tosi-tv-julkkiksen, Kim Kardashianin,  kurvikas takalisto on ollut viikon puheenaihe monessa ulkomaisessa mediassa. Se on liian suuri, ei lopeta kasvamista, herättää muuten vain hämmennystä tai on saatu aikaan kauneuskirurgisin operaatioin. Ei ihme, että Kimiltä meni vihdoin kuppi nurin.

Keskiviikkona 19. helmikuuta hän tilitti Twitterissä, kuinka synnytyksen jälkeen painon pudottaminen ei käy leikiten. Hän huomautti, että on törkeää verrata naisen ulkomuotoa ennen ja jälkeen synnytyksen. Jotakuinkin näin Kim sanaili: "En ole täydellinen, mutta sori vaan, en tule ikinä olemaan kauneusihanteidenne mukainen!"

Kim Kardashian on puhunut paljon painonpudotuksestaan synnytettyään ensimmäisen lapsensa North Westin kesällä 2013. Painon pudottamiseen hän on käyttänyt muun muassa vähähiilihydraattista ruokavaliota ja kovaa treeniä. Hänen sanojensa mukaan kasvanut takalisto on jäänteitä raskaudesta.

Lue myös:

Tältä näyttää Kanye Westin ja Kim Kardashianin kapaloon kääritty esikoinen

Räppäri Kanye West näyttää mallia: tämä vauvanvaate sopii aikuisillekin

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.