Hollywood-kaunotar seikkailee nyt myös puhelimen ruudulla.

Kohujulkkis ja muusikko Kanye Westin vaimo Kim Kardashian on tehnyt uuden aluevaltauksen ja kehittänyt älypuhelinpelin. Tällä viikolla ilmestyneessä pelissä Kim Kardashian: Hollywood eletään julkkiselämää Kimin tyyliin. Pakkohan tätä on kokeilla.

Pelin hahmo on juuri Hollywoodiin muuttanut nuori nainen, joka pyrkii pärjäämään suurkaupungissa ja etenemään lopulta a-luokan julkkikseksi. Onneksi heti ensimmäisenä työpäivänä So Chic -vaateliikkeessä Kim Kardashian huomaa hänet ja järjestää hahmolle kuvaukset sekä tapaamisen managerin kanssa.

Pelissä edetään tekemällä tehtäviä. Niitä saattavat olla esimerkiksi kasvokuvien ottaminen, vihaisen tweettaajan kanssa selviytyminen ja mainoskampanjan aloittaminen. Samalla hahmo kerää itselleen kontakteja. Uuden ihmisen tavatessaan hahmo voi joko verkostoitua tai flirttailla. Tehtäviä suorittamalla tienataan rahaa ja tähtiä, joilla voi maksaa menoja tai vaikkapa uudet korkokengät. Vuokranmaksusta ja ulkonäöstä täytyy pitää huolta.

Kim Kardashian: Hollywood -peli on yllättävän koukuttava. Plussaa myös siitä, että vaatteet, jolla hahmoa stailataan ovat oikeasti ihan tyylikkäitä. Jos ei muuta, niin saa tästä hyvät naurut.

Kim Kardashian, 33, on oiva opastaja siinä, kuinka tullaan Hollywood-julkkikseksi. Tv-sarjansa myötä Kardashianin seurapiiriperhe on noussut maailmanmaineeseen. Erityisen hyvin Kim on osannut kaupallistaa kuulun peppunsa. Arvostelijoidensa mielestä nainen voi olla turha julkkis, mutta ainakin hän on osannut laittaa rahoiksi.

Ilmainen peli on saatavilla iPhoneen Appstoresta.

Lue myös:

Kim Kardashianin veli jätti siskonsa häät väliin ylipainonsa takia

Kim Kardashian puolustaa takapuoltaan: "En muutu ikinä!"

Me Naisten juhannusheilavisassa selvitetään, millaista lempeä sinä kaipaat juhannusöihin.

Se on täällä taas – rakkauden kesä ja keskikesän juhla nimittäin! Satoi tai paistoi, jokainen meistä kaipaa lämpöä juhannukseen. Ja tästä lämmöstä huolen pitää tietenkin juhannusheila! 

Kenet sinä valitset völjyyn jussina – tulisen vai varman?

Tee Me Naisten kumman kaa -testi, ja selvitä mitä makusi kertoo sinusta rakastajana. Valitsimme heilakandidaateiksi Suomen viihdemaailman kutkuttavimmat hahmot ja elostelijat.Olet luonteeltasi seksihurjastelija

 

Mitä rakkauteen ja seksiin tulee, nautit hypystä tuntemattomaan. Olet tulinen rakastaja, ja kaipaat samaa juhannusheilaltasi. Vanhaa seksikeisaria Mikko Alataloa siteeraten, roppasi kaipaa romantiikkaa ja sielusi seksiä. Janoat jännitystä ja vaaraa, mutta varo ettet satuta itseäsi tulisia rakastajia etsiessä.


Ymmärrät hyvän päälle

 

Tahdot varman ja tyydyttävän juhannussutinan. Luotat hyväksi todettuun, etkä helposti vaihda – mitäpä sitä suotta pettymään, kun voi saada priimaa. Arttu Wiskarimaiset nallekarhut ja Paula Koivuniemen kaltaiset varmat romantikot pitävät sinut lämpimänä viileät juhannusyöt. Makusi on aikuinen.


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?

 

Tilaajille
Uusi pääjohtaja joutui heti kovaan paikkaan, kun baletin johtaja Kenneth Greveä syytettin epäasiallisesta käytöksestä. ”Pelastukseni luultavasti oli, että nukun aina yöni hyvin. Mottoni on, että vaikeat asiat on nostettava heti pöydälle”, Gita Kadambi kertoo. Kuva: Liisa Valonen
Uusi pääjohtaja joutui heti kovaan paikkaan, kun baletin johtaja Kenneth Greveä syytettin epäasiallisesta käytöksestä. ”Pelastukseni luultavasti oli, että nukun aina yöni hyvin. Mottoni on, että vaikeat asiat on nostettava heti pöydälle”, Gita Kadambi kertoo. Kuva: Liisa Valonen

Oopperan pääjohtaja Gita Kadambi on kahden kulttuurin kasvatti.  – Koin Intian satumaana. Myöhemmin tajusin, etten sopeutuisi intialaiseen arkeen.

Pääjohtaja Gita Kadambia, 46, on pyydetty kahdesti töihin Suomen Kansallisoopperaan ja -balettiin, ja molemmilla kerroilla hän on suostunut.

Yhden kerran hän olisi itse halunnut taloon, mutta silloin ovet eivät hänelle auenneet. Pakeista on aikaa noin 35 vuotta.

– ...