Hollywood-kaunotar seikkailee nyt myös puhelimen ruudulla.

Kohujulkkis ja muusikko Kanye Westin vaimo Kim Kardashian on tehnyt uuden aluevaltauksen ja kehittänyt älypuhelinpelin. Tällä viikolla ilmestyneessä pelissä Kim Kardashian: Hollywood eletään julkkiselämää Kimin tyyliin. Pakkohan tätä on kokeilla.

Pelin hahmo on juuri Hollywoodiin muuttanut nuori nainen, joka pyrkii pärjäämään suurkaupungissa ja etenemään lopulta a-luokan julkkikseksi. Onneksi heti ensimmäisenä työpäivänä So Chic -vaateliikkeessä Kim Kardashian huomaa hänet ja järjestää hahmolle kuvaukset sekä tapaamisen managerin kanssa.

Pelissä edetään tekemällä tehtäviä. Niitä saattavat olla esimerkiksi kasvokuvien ottaminen, vihaisen tweettaajan kanssa selviytyminen ja mainoskampanjan aloittaminen. Samalla hahmo kerää itselleen kontakteja. Uuden ihmisen tavatessaan hahmo voi joko verkostoitua tai flirttailla. Tehtäviä suorittamalla tienataan rahaa ja tähtiä, joilla voi maksaa menoja tai vaikkapa uudet korkokengät. Vuokranmaksusta ja ulkonäöstä täytyy pitää huolta.

Kim Kardashian: Hollywood -peli on yllättävän koukuttava. Plussaa myös siitä, että vaatteet, jolla hahmoa stailataan ovat oikeasti ihan tyylikkäitä. Jos ei muuta, niin saa tästä hyvät naurut.

Kim Kardashian, 33, on oiva opastaja siinä, kuinka tullaan Hollywood-julkkikseksi. Tv-sarjansa myötä Kardashianin seurapiiriperhe on noussut maailmanmaineeseen. Erityisen hyvin Kim on osannut kaupallistaa kuulun peppunsa. Arvostelijoidensa mielestä nainen voi olla turha julkkis, mutta ainakin hän on osannut laittaa rahoiksi.

Ilmainen peli on saatavilla iPhoneen Appstoresta.

Lue myös:

Kim Kardashianin veli jätti siskonsa häät väliin ylipainonsa takia

Kim Kardashian puolustaa takapuoltaan: "En muutu ikinä!"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!