Hollywood-kaunotar seikkailee nyt myös puhelimen ruudulla.

Kohujulkkis ja muusikko Kanye Westin vaimo Kim Kardashian on tehnyt uuden aluevaltauksen ja kehittänyt älypuhelinpelin. Tällä viikolla ilmestyneessä pelissä Kim Kardashian: Hollywood eletään julkkiselämää Kimin tyyliin. Pakkohan tätä on kokeilla.

Pelin hahmo on juuri Hollywoodiin muuttanut nuori nainen, joka pyrkii pärjäämään suurkaupungissa ja etenemään lopulta a-luokan julkkikseksi. Onneksi heti ensimmäisenä työpäivänä So Chic -vaateliikkeessä Kim Kardashian huomaa hänet ja järjestää hahmolle kuvaukset sekä tapaamisen managerin kanssa.

Pelissä edetään tekemällä tehtäviä. Niitä saattavat olla esimerkiksi kasvokuvien ottaminen, vihaisen tweettaajan kanssa selviytyminen ja mainoskampanjan aloittaminen. Samalla hahmo kerää itselleen kontakteja. Uuden ihmisen tavatessaan hahmo voi joko verkostoitua tai flirttailla. Tehtäviä suorittamalla tienataan rahaa ja tähtiä, joilla voi maksaa menoja tai vaikkapa uudet korkokengät. Vuokranmaksusta ja ulkonäöstä täytyy pitää huolta.

Kim Kardashian: Hollywood -peli on yllättävän koukuttava. Plussaa myös siitä, että vaatteet, jolla hahmoa stailataan ovat oikeasti ihan tyylikkäitä. Jos ei muuta, niin saa tästä hyvät naurut.

Kim Kardashian, 33, on oiva opastaja siinä, kuinka tullaan Hollywood-julkkikseksi. Tv-sarjansa myötä Kardashianin seurapiiriperhe on noussut maailmanmaineeseen. Erityisen hyvin Kim on osannut kaupallistaa kuulun peppunsa. Arvostelijoidensa mielestä nainen voi olla turha julkkis, mutta ainakin hän on osannut laittaa rahoiksi.

Ilmainen peli on saatavilla iPhoneen Appstoresta.

Lue myös:

Kim Kardashianin veli jätti siskonsa häät väliin ylipainonsa takia

Kim Kardashian puolustaa takapuoltaan: "En muutu ikinä!"

Brittilehdistön saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat uutisesta innoissaan.

Brittiläismediat kertovat, että Cambridgen herttuataren Catherinen pikkusisko Pippa Middleton, 34, on raskaana. Tuleva pienokainen on Pippan ja hänen aviomiehensä James Matthewsin, 42, esikoinen.

The Sun -lehden mukaan lapsen laskettu aika on lokakuussa. Raskaus on siis jo toisella kolmannekselle. Lehden saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat perheenlisäyksestä innoissaan.

Tulevalla syysvauvalla riittää lähipiirissä leikkikavereita. Herttuatar Catherinella ja prinssi William odottavat kolmatta lastaan. Pian syntyvän pienokaisen lisäksi kuningasparilla on tytär ja poika: 4,5-vuotias prinssi George ja pian 3-vuotias prinsessa Charlotte.

Myös Jamesin velipoika Spencer Matthews odottaa puolisonsa kanssa esikoista.

Pippa ja James avioituivat viime toukokuussa 2017. He menivät kihloihin kesällä 2016 vuosien yhdessäolon jälkeen. 

Jukka Poika ja Teija Stormi ovat olleet jo pitkään yhdessä.

Suomalaislaulaja Jukka Poika (oik. Jukka Rousu), 37, on mennyt naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Teija Stormin kanssa. Jukka kertoi asiasta eilen illalla hurmaavalla hääkuvalla, jonka julkaisi Instagram-tilillään. Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt Jukan seuraajien onnitteluista.

 

❤️

A post shared by Jukka Poika (@jukkapoikaofficial) on

Jukka ja Teija ovat olleet yhdessä yli seitsemän vuotta. He menivät kihloihin vuoden 2016 lopulla. Pariskunta kertoi myös kihlauksestaan Instagramissa – viikkoja itse tapahtuman jälkeen.

 

5 viikkoa sitten. J 💍 T

A post shared by Teija Stormi (@teijaeevatuulikki) on

Jukka ja Teija nähtiin ensimmäistä kertaa julkisuudessa yhdessä vuoden 2013 itsenäisyyspäivän juhlissa.

Jukalla on kolme lasta, Onerva, Eila ja Hampus, ex-vaimonsa Sandran kanssa. Vuonna 2015 Jukka kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, että häntä harmitti huhut, joiden mukaan hän olisi vaihtanut ”Sandran nuorempaan, 15-vuotiaaseen siideripissikseen”. Jukan Siideripissis-hitti kertoo Teijasta, ja Teijan lempinimi tulee siitä, että Teija esitteli itsensä aikoinaan Jukalle siideripissiksenä.

– Ei se nyt ihan niinkään mennyt. Siinä vaiheessa minut oli jo vaihdettu nuorempaan.

– Mutta ei siinä, tilanne oli tavallaan jo selvitetty ensin ja siirrytty eteenpäin, Jukka kertoi tuolloin.

Vuonna 2012 Jukka Poika kertoi Me Naisten haastattelussa, että ero edellisestä liitosta oli hänelle kasvun paikka. Sen jälkeen hän ymmärsi, millainen haluaa olla.

– Avioero ei ollut helppo, mutta samalla se oli myös tosi inspiroiva. Sitä mietti, millainen on seuraava vaihe elämässäni ja mitä kaikkea pystyn itse tekemään, etten möhlisi enempää.